Selasa, 22 Julai 2014

Pattern Terbaru Handmade ct N honey (maroon bag)

Pattern berbaru bag dari ct N honey
Ukuran
Panjang 11 inci
Tinggi 10 inci
Lebar 3 inci

Poket
 kiri kanan bahagian luar
   2 di bahagian depan
  1 berzip di bahagian dalam
 2 terbuka di bahagian dalam

Jenis Kain
linen bahagian luar
(corak menara eiffel,corak dot)

Heavy cotton
Plain maroon dan kain inner(bahagian dalam)

Tali bag
PU leather

Maroon bag- bahagian luar dan bawah beg

Isnin, 21 Julai 2014

Edisi Terkini Handbag Hari Raya 2014

Handbag ct N honey (Bergaya di hari Raya)

Rasanya ramai dah buat persiapan hari rayakan. Maklum lah tinggal beberapa hari saja lagi kita umat Islam akan menyambut Hari Raya.....

Seperti biasa macam tahun sudah juga sangat-sangat berkira dalam bershopping. Maklum lah kalau dah ada 6 anak ni...kalau tak buat budget 2 ribu pun tak cukup...


Khamis, 17 Julai 2014

Handbag PU Leather Handmade ct N honey

Sling bag & Handbag menggunakan material PU 
Alhamdulillah sudah 19 Ramadan pada hari ini. Tinggal beberapa hari sahaja lagi nak menyambut hari raya. Nasib baik semua tempahan bag telah siap dan di pos hari isnin yang lepas. Memang letih bila kejar masa untuk menyiapkannya. Cara saya hilangkan stress dan merehatkan minda bila semua tempahan sudah siap dengan menjahit suka-suki. Macam mana pula tu kan. Menjahit tapi hilangkan letih dengan menjahit.....

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/