Rabu, 20 Mei 2015

Saya Sayang Cikgu Saya-Hadiah Hari Guru

 Tempahan disaat-saat akhir,untuk hadiah hari guru. 80pcs pencil case.Nasib baik sekolah ini menyambut hari guru lewat sikit. Bolehlah menyiapkannya.

Jumaat, 15 Mei 2015

Beg Buatan Tangan Tempahan Butik

koleksi bag buatan tangan 'handmade ct N honey'
Sebenarnya tak ada idea nak buat entry ni. Kepala dah serabut fikirkan list tempahan yang masih panjang. Terima kasih sangat-sangat kepada pelanggan yang memahami keadaan saya.

Selasa, 28 April 2015

Koleksi Clutch Handmade ct N honey

Ini batch 2 hadiah hari guru. 20pcs clutch siap. Corak pilihan pelanggan,berbagai motif dan warna menjadi pilihannya. Jika anda menempah dari Handmade bag ct N honey, corak dan warna disediakan. Jenis kain pula adalah dari jenis cotton,linen dan heavycotton (canvas).

Songket Handmade Bag Hadiah Hari Guru 2015

Lega tempahan Batch 1 hadiah hari guru telah siap. Ini adalah salah satu hadiah hari guru yang saya buat untuk tahun 2015. Saya sangat seronok menyiapkan tempahan tote bag dan envelope clutch dari songket ini. Dalam pada masa yang sama sangat berhati-hati dari mengunting,mengiron dan menjahitnya. Takut benang dan kainnya rosak jika tersilap semasa dalam proses membuatnya.

Khamis, 16 April 2015

Koleksi Tempahan Handmade Bag ct N honey 2015

shoulder bag vintage rose
Ini lah koleksi handmade bag ct N honey yang saya siapkan dalam masa 2 minggu. Terima kasih kepada pelanggan yang menyokong saya dan sabar menunggu tempahan siap.

Tempahan Tote Bag & Gadget Case

 Warna-warna ceria ..pandai customer pilih coraknya. Bersemangat nak siapkan.

Rabu, 15 April 2015

Lagi Tempahan Borong Bag

Masih belum hilang rasa letihnya, nak menyiapkan 50pcs pencil case dan cosmetik bag. Ini adalah repeat order dari customer.

Tempahan Handmade Bag

 Baru ada masa nak update blog. 2 minggu ni memang kejar masa nak siapkan tempahan. Sebab dalam 2 minggu lepas ni nak siapkan pula tempahan hadiah hari guru.

Sling bag Corak Polkadot

 Corak meow ini di jual sekeping. Jadi terpulang pada kita nak buat dan gayakan macam mana. Memang comel meow dua ekor ni bila dah siap jadi beg.

Isnin, 30 Mac 2015

Tempahan Borong Tote Bag Plain


Ramai yang bertanya tentang tempahan tote bag plain. Kali ini tempahan dari pelanggan yang inginkan 2 saiz tote bag.
HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/