Khamis, 16 April 2015

Koleksi Tempahan Handmade Bag ct N honey 2015

shoulder bag vintage rose
Ini lah koleksi handmade bag ct N honey yang saya siapkan dalam masa 2 minggu. Terima kasih kepada pelanggan yang menyokong saya dan sabar menunggu tempahan siap.

Tempahan Tote Bag & Gadget Case

 Warna-warna ceria ..pandai customer pilih coraknya. Bersemangat nak siapkan.

Rabu, 15 April 2015

Lagi Tempahan Borong Bag

Masih belum hilang rasa letihnya, nak menyiapkan 50pcs pencil case dan cosmetik bag. Ini adalah repeat order dari customer.

Tempahan Handmade Bag

 Baru ada masa nak update blog. 2 minggu ni memang kejar masa nak siapkan tempahan. Sebab dalam 2 minggu lepas ni nak siapkan pula tempahan hadiah hari guru.

Sling bag Corak Polkadot

 Corak meow ini di jual sekeping. Jadi terpulang pada kita nak buat dan gayakan macam mana. Memang comel meow dua ekor ni bila dah siap jadi beg.

Isnin, 30 Mac 2015

Tempahan Borong Tote Bag Plain


Ramai yang bertanya tentang tempahan tote bag plain. Kali ini tempahan dari pelanggan yang inginkan 2 saiz tote bag.

Selasa, 24 Mac 2015

Koleksi Tempahan Handbag Handmade ct N honey

handbag vintage rose pink  dan vintage rose terqouise
 Lega....Siap tempahan untuk minggu ini.Memang paksa diri untuk siapkan juga. Ada 3-4 tempahan lagi untuk bulan Mac yang perlu diselesaikan.

Isnin, 16 Mac 2015

Kain Canvas Bercorak Untuk Sarung Kusyen

Pink butterfly printed canvas
Hari ini cuci mata dengan corak kain canvas. Ada yang panggil juga heavycotton. Setengah kedai panggil cotton tebal.Kainnya tebal dan kasar. Memang sesuai untuk dibuat alas sofa,langsir,bantal kusyen,bag,alas meja dan lain-lain lagi

Ahad, 15 Mac 2015

LIMA '15 Gambar Dua pesawat Jupiter Aerobatic Team Terhempas

Gambar ini di ambil dari rakan FB saya, dimana kejadian itu berlaku berhampiran di rumahnya.Dua pesawat Jupiter Aerobatic Team, Angkatan Udara Tentera Nasional Indonesia (AU-TNI) terhempas ketika melakukan latihan aerobatik sempena LIMA '15 di Pusat Pameran Antarabangsa Mahsuri (MIEC) tadi.
LIMA '15 kapalterbang terhempas

Sabtu, 14 Mac 2015

Emily Bag Corak vera bradley & Tribal

Emily bag pattern
 Minggu ini rasa bersemangat pula nak siapkan tempahan. Dapat 4 beg berjaya disiapkan. Sekarang bila start sahaja buat kerja waktu pagi, kena buka youtube Dr Azizan Osman. Biar dengar motivasi tiap-tiap hari. Harap sambil menjahit tu boleh juga tambah ilmu bisnes.
HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/