Sabtu, 25 Jun 2011

Lagu tema drama Tahajjud Cinta-Merpati


Drama 13 Episod ini bakal menemui peminat menerusi slot Zehra, TV3 yang dirancangkan ke udara pada 8hb Julai 2011. Drama ini berkonsep semi Islamik. Untuk lagu tema drama Tahajut Cinta ini Ct tak pasti siapa penyanyinya. Ini pun Ct dapat dari Facebook Tahajut Cinta. Mungkin Erma ingin merahsiakan dulu sehingga drama ini ditayangkan nanti. Lagunya mengingatkan Ct kepada drama NurKasih yang pernah menjadi fenomena sedikit masa dulu. Sama seperti yang terjadi kepada drama Nora Elena yang sudah pun tamat. Mungkinkah drama Tahajud Cinta ini akan mengulangi fenomena seperti kedua-dua drama tersebut. Jawapannya kita tunggu aje nanti.sinopsis Tahajut Cinta

Up date terbaru,penyanyi asal Merpati Putih yang menjadi OST Tahajut Cinta


Barisan pelakon-pelakon hebat yang membintangi drama Tahajud Cinta ini ialah

Azizah Mahzan, Datuk Ahmad Tarmimi Siregar dan Fadilah Mansur
Eman Manan, Eirma Fatima, Tan Sri Datuk Jins Shamsuddin dan Ziela Jalil
Fauziah Ghous, Fazura, Tiz Zaqyah dan Neelofa
Melissa Saila, Norish Karman, Dira Abu Zahar dan Haryanto Hassan
Remy Ishak, Shahz Jaszle, Aaron Aziz dan Fazren Rafi

Tiada pelakon utama dalam drama ini kerana semua pelakon memainkan peranan yang penting. Semua pelakon adalah pelakon utama kata Erma Fatima.

Video promo drama Blockbuster terbaru-Tahajjud Cinta



http://edtv-zahidizakariya.blogspot.com

8 ulasan:

sobri yaacob berkata...

wah tgk snrai plakon critani gempak2 je..mesti best... !

Atiah Zainal berkata...

Title pun macam best je :) pelakon pulak hebat hebat belaka. tak sabar nii :D

ct N honey berkata...

@Atiah Zainal
pelakon pun best,hrp citenya pun lagi best

ct N honey berkata...

@sobri yaacob
harap2 cam tu lah nanti

Hans berkata...

owh
drama ni Erma Fatima ker yang buat
sempoi
mesti best nih

Juvana Episod 10

ct N honey berkata...

@Hans
hrp2 begitulah

Jendela Hati berkata...

gempak2 pelakon eh...

Miss Y and Her World berkata...

harus tonton ni. sebab semua pelakonnya memang tahap star. hebat dengan bakat lakonan masing-masing kecuali yang seorang tu jelah yang masih baru.

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/