Rabu, 6 Julai 2011

Download Filem KL Gangster- Free


KL Gangster catat RM11.6 juta kutipan tiket, 1.2 juta penonton dalam 3 minggu


KUALA LUMPUR 1 Julai - Kutipan tiket filem KL Gangster kini mencecah RM11.6 juta dengan jumlah penonton 1.2 juta orang sekali gus yang tertinggi dalam industri perfileman tanah air sejak ia ditayangkan di 81 pawagam seluruh negara tiga minggu lalu.

Filem terbitan Skop Production yang menelan kos produksi dan promosi sebanyak RM2 juta itu masih ditayangkan biarpun bersaing dengan filem Barat seperti Transformers 3 yang kini ditayangkan di pawagam seluruh negara.



Menurut penerbit Skop Production, Datuk Yusof Haslam, beliau bersyukur kerana KL Gangsteryang diarahkan anaknya, Syamsul Yusof itu mendapat sambutan luar biasa.

"Saya berasakan kutipan KL Gangster mampu mencecah RM12 juta jika ia terus ditayangkan sehingga Rabu ini. Ia sudah melepasi matlamat saya yang menyasarkan filem ini mengutip RM10 juta.

"Saya yakin jika filem seperti KL Gangster ditayangkan secara lebih meluas di seluruh negara kutipan tiket filem itu akan terus meningkat. Sayangnya, ada negeri seperti Perlis, Kelantan dan Terengganu tidak ada pawagam," ujarnya.

Memang susah nak dapat link untuk tengok dan download filem ni kan. Di YouTube dah kena block pula.
Ini Ct share dengan semua Link nye KL Gangster-2011-movie-download



10 ulasan:

Pembawa_Wacana berkata...

Boleh la download mendownload lepas nie...:)

Farah Shamsudin berkata...

memang tak pergi tengok pun lagi. tapi ramai yang cakap best.

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...

dasat ek kutipan filem ni ... ;)

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

yeay! nk donload teruss! tengs yea!

addinahumaira berkata...

x smpt lg nk pg tengok...
dahsyat betul collection dia..Kaya!!

dilazfamily berkata...

dilaz dah tgk kat wayang,kalo tahu download je

Mrs.Yie berkata...

x tengok lagi cite ni..

Yati berkata...

Dasyat la cerita ni. Cipta rekod, tak pernah orang buat. Banyak tu kutipan!

Puan Kutu berkata...

semalam tu klu tgok cerita nie pun tak menyesal.haha..

aizat berkata...

@♥ cik kieranaa ♥mcm mana nak download

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/