Selasa, 5 Julai 2011

Lagi video terbaru tentang pengotornya pekerja KFC


Baru-baru ini kecoh tentang video pekerja KFC meletakkan ayam yang sebelum di goreng di tapak kasutnya. Semua dah mula rasa kembang tekak nak makan KFC. Di sebabkan video itu pihak KFC telah membuat Kenyataan rasmi.

Lepas tu Ct dapat lagi satu video terbaru pasal KFC. Ini bukan niat jahat Ct untuk memburuk-burukkan KFC cuma nak berkongsi dengan semua. Mungkin pekerjanya hanya main-main aje dengan minyak masak tu kot. Ataupun tak baik membazir..ha..ha..ha.. entah lah...






Dapatkan tutor percuma untuk SPM dan Tutor percuma untuk PMR juga





14 ulasan:

Umedia Network berkata...

Nice info. Jangan lupa keblog kami eh. huhu. :)

a n a s t a s y e a berkata...

Kalau minyak tu dibuat masak esoknya .. memang pengotor la :(

www.anastasyea.com

saharinasaharudin berkata...

haih,mmcm la worker kfc ni.

LaLa berkata...

siap gelak2 lagi...
dorang ni main2 la...

Mr Lonely berkata...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

puanbee berkata...

adoi tk tau lah apa nk jadi ni

anggunpesona berkata...

Kenapalah ada pekerja macam ni ye.

Jendela Hati berkata...

alahai..mcm2 le. dah le bebdk suka kfc nie...

pst2 font komen besar nie..best2...hehehe

♥♥syahadah♥♥ berkata...

sukanya budak2 tu buat benda kotor tu.gelak sakan!

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...

aloamak baru nk tgk dah kena remove lak vid nye..

Yati berkata...

Ct,
video tu sudah di-removed oleh user tu.
Yati ketinggalan sikit citer pasal KFC ni. Kalau betoi pengotor, hmmm... baik tak yah pi la sana.

ct N honey berkata...

@Yati
selalunya klu video yg panas ni, mmg selalu cepat kena block..maaflah ye.

ct N honey berkata...

@Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil
tak dpt nak nolong tu..

Cik Itah@RRP berkata...

hukhuk tak sempat nak tengok video nya .

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/