Sabtu, 29 Oktober 2011

Majlis Perkahwinan Penyanyi Coco Lee berharga AS $ 10 juta.

Penyanyi Coco Lee berkahwin dengan tunangnya seorang ahli perniagaan Kanada berusia 52 tahun, Bruce PhilipRockowitz dalam satu majlis perkahwinan mewah yang berharga AS $ 10 juta. Majlis perkahwinan itu akan diadakan di Studio Shaw Brothers Limited di Hong Kong.

Coco Lee dan Bruce PhilipRockowitz
 Majis itu disambut selama dua hari bermula pada petang Khamis dengan upacara Yahudi, dan majlis perkahwinan itu diakhiri  sambutan parti yang dihiburkan dengan  persembahan oleh Bruno Marikh dan Alicia Keys.

Pasangan itu juga telah menyewa kapal terbang swasta untuk tetamu mereka diluar negara berulang-alik untuk menghadiri sambutan perkahwinan mereka.
Coco Lee memakai pakaian dari Vera Wang
Perkahwinan Coco Lee yang berharga AS $ 10 juta 
 Lee berhenti kerja sejak tahun lalu untuk mempersiapkan diri untuk perkahwinan. Beliau memilih Preston Bailey sebagai perunding untuk acara tersebut.

 Lee bertemu Rockowitz, seorang ketua eksekutif eksport syarikat Li & Fung Ltd, pada tahun 2003. Mereka bertunang dalam tahun 2005.

7 ulasan:

nelly berkata...

mahalnya !!!
tak membazir ke ?
=.=

Atok Cing berkata...

atok dulu kawen jamu ubi kayu jerrr....

Mohd Khairi Khadzir berkata...

10juta dgn gaun tu memg ok tp klau 10 juta ngan gaun memey hr tu memg x ok! org putih pun tau nk tutup kaki, ni kan org melayu yg katenye pnuh sopan.. haha ..sedikit kecewa di situ ye...

Jendela Hati berkata...

mak datuk juta2 tuu

cherry_ijau berkata...

dah duit belambak2 .. ,eh bagi kat cni la sikit .. hehehe

puanbee berkata...

duit banyak sgt tu ..

Golden Rose berkata...

cantik lagi baju pengantin ciptaan vera wang utk coco lee ni

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/