Khamis, 26 Julai 2012

Budak 3 Tahun Jatuh Dalam Periuk Nasi Sedang Mengelegak

Tidak dapat nak dibayangkan bagaimana sakit yang ditanggung oleh budak 3 tahun ini. Tapi apa nak buat perkara dah terjadi. Kejadian ini berlaku di Sungai Siput dimana seorang kanak-kanak perempuan berusia tiga tahun melecur teruk muka dan badannya selepas terjatuh ke dalam periuk nasi yang sedang menggelegak di rumahnya di Kampung Tok Sirat, Lintang, di sini.
Kemalangan dirumah-Gambar hiasan
Dalam kejadian jam 7.30 petang Rabu minggu lalu, Nor Umairah Qaisara Mohamad Nordin, melecur teruk di kepala, tangan dan kaki akibat terjatuh ke dalam periuk nasi yang sedang dimasak.

Ibunya, Norhasimah Mat Ramli, 34, berkata, nahas berlaku ketika dia ke hospital untuk mendapatkan rawatan jangkitan virus kencing tikus.

Menurutnya, anak bongsunya itu dijaga adik perempuannya, Mastura Mat Ramli, 19.“Apa yang saya tahu Umairah ketika itu sedang bermain dalam bilik bersama dua kakaknya manakala suami saya, Mohamad Nordin Mohamad, 44, sedang solat Maghrib.

6 ulasan:

Aisy Nasiha berkata...

ala siannya....macam manalah boleh terjadi, kecil lagi tanggung sakit macam ni...

BrightEye berkata...

nape lah dorang tak jaga anak dorang betul..tak pasal2 kene..

Secret Garden berkata...

ish! kesiannya

lynn kamarul berkata...

SEDIH BACA KISAH MCM NI. KESIAN ANAK KECIL TU

lynn kamarul berkata...

SEDIH BACA KISAH MCM NI. KESIAN ANAK KECIL TU

Pengumpul Lirik Lagu berkata...

hmmm parents kena lebih awasi anak..

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/