KELAS MENJAHIT

Sabtu, 16 Ogos 2014

Tukang Jahit Bakal Disaman Hasilkan Tudung Ilham Dari Bendera Palestin

Jubah dan tudung ilham dari Bendera Palestin
Hari ini nak share tentang satu cerita hot,terutama buat tukang jahit baju,jubah dan tudung di luar sana yang mendapat ilham menghasilkan produk dari corak Bendera Palestin. Tukang jahit beg duduk diam dulu, hi..hi..hi...

Seperti biasa bangun pagi baca FB dulu. Maklumlah bisnes online perkara pertama kena baca message dulu, jangan buat pelanggan tertunggu-tunggu jawapan.Salah satu asas bisnes Online yang diberitahu masa pergi kursus anjuran Jabatan Pembangunan Wanita dulu.

Terbaca dalam group tentang satu isu hangat yang sedang dibincangkan sekarang ni oleh ahli-ahlinya. Dikatakan Suci by Yatt Hamzah telah 'sound' seorang tukang jahit tudung shawl kerana meniru design koleksi tudung mereka. Dibawah ini saya sharekan.

Wahh!! Dah kena warning uallz...
Betol ke kita xbleh wat shawl bendera palestin ni?
Dia kata yatt hamzah punya design.. biar betul?
Bendera ni dia yg lukis untuk palestin ke ape?
Terkejut jgk org dia blh wasap kita pg2 buta.
Cer korang komen skit.. eden xthu pun bndera
Palestin 2 cop yatt punya.. korng thu ke?

 
                         






 



 Saya tukang jahit je,bukan peguam. Jadi tak tahulah pasal undang-undang ni. Ermm...Tiba-tiba dapat ilham nak buat beg ilham bendera Palestin pula. Boleh ke?..
                                       

2 ulasan:

ct cheery berkata...

hahaha..macam-macam..pada sy tiru design tu dah perkara biasa...sy pun bukan peguam xtaw lah undang undang sngat..klu owang ckp salah, ok fine hihi

MUMMYIZZ @4 Hero Izz berkata...

ada jual lagi tak shawl jenis ni dear..berapa u jual? akk nak beli

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/