Khamis, 29 September 2016

Kelas Jahit Beg

Hari ini nak update tentang kelas menjahit yang saya buat. Sebenarnya saya tak lah ambil serius sangat untuk membuat kelas ini. Tapi bila dah student nak sangat datang belajar saya terimalah dengan senang hati. 


Untuk kelas kali ini student memilih untuk membuat frame beg menggunakan material PU leather. Cantik betul hasilnya. 







Material ini sama jenis dengan material yang saya gunakan untuk membuat beg ala-ala chanel tu..
http://cthoney.blogspot.my/2016/09/handmade-beg-setanding-jenama-terkenal.html

1 ulasan:

HeNRieTTa JoSe berkata...

cantik beg ni...rietta minat PU Leather....

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/