Khamis, 7 September 2017

Beg Tangan Dari Songket Brocade

Selamat hari raya aidiladha untuk semua pengunjung blog ct N honey juga kepada semua peminat handmade bag. Ini salah satu beg raya saya juga.  Banyak sangat beg raya saya kan. Ermm... Tak perlu susah-susah nak gi shopping complex atau butik nak beli.  Asal ada masa boleh je buat beberapa biji beg, ikut suka hati je.

Frame kisslock kali ini memang macam mak datin gayanya. Berwarna GOLD dengan 2 pearl yang besar dan menggunakan kain brocade, rasa teringin tak nak pakainya?..  Semua aksesori ini boleh di beli di kedai kecil saya https://www.facebook.com/heavycottononline/
Menggunakan songket  dan brocade frame kisslock beg ini nampak mewah dan eksklusif. OK, dah tak sabar nak bawa gi jalan..

Tiada ulasan:

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/