Sabtu, 2 April 2011

4 ekor singa nak ke KL

Untuk follower bertuah

Tuan singa ini bernama Aiz



Dari Seremban ke KL

Akhirnya siap juga singa Ct.Walaupun si kecik tu mula buat perangai tak nak kena tinggal,nak dukung aje,sempat jugalah menjahit quilt ini.Quilt yang Ct buat ini jenis nipis aje,sebab nak cepat.Lagipun takut tuannya tertunggu-tunggu pula ingatkan Ct tak tunaikan janji.


Sebenarnya tuan singa ini adalah
follower bertuah Ct yang ke 100.Namanya umi.Quilt ini Ct buah khas untuk anaknya Aiz.Kalau ibunya nak pakai boleh juga tapi boleh tutup badan aje lah. He..he..
Kalau nak tahu link patternnya bacalah singa ini dah ada tuannya.
Hari Isnin nanti boleh lah Ct poskan.Dalam 2-3 hari sampailah.Mmmm....rasanya mood menjahit Ct dah datang....ingatkan nak bagi hadiah lagi lah.Untuk siapa?....Mungkin untuk follower yang ke 200,atau yang suka mengomen atau mungkin juga yang bagi komen terbaik.Segalanya berkemungkinan.Ct saja aje tak beritahu dengan jelas untuk siapa.Biarlah mereka follow dan komen blog Ct ini dengan iklas bukan terpaksa lagipun blog Ct ini bukanlah best sangatkan.
Bila tiba masanya nanti Ct akan umumkanlah siapa yang dapat hadiah bertuah itu,ok. 


Kalau nak hadiah free boleh juga klik dibawah ini
 Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ulasan:

puanbee berkata...

comeynyer..hukss buatlah hadiah utk komen paling tegar ke kalau follower memang tk dapat ler..

ct N honey berkata...

@puanbee
kalau boleh nak bagi semua hadiah untuk yang dtg ke blog ct ni,dlm kepala ni mmg ade le ura2 nak bagi hadiah kat pengomen tapi hadiah blm siap lagi......segalanya berkemungkinan

Yan berkata...

Cantiknya.. u did it??

ct N honey berkata...

@Yan
terima kasih.mmg quilt ini ct buat,suka bagi hadiah yg ct buat sendiri,...sbb tak dpt cari ditempat lain...

Yati berkata...

Cantik! Tahniah ct! mesti follower bertuah ct tu suka. Kagum dengan kesungguhan ct siapkan quilt!

ct N honey berkata...

@Yati
lepas ni rasa2nya yati pula dpt kot,dlm pengomen terbanyak,tapi tak janji sbb hadiah tak siap lagi....

Roos berkata...

What a cute lions.
Roos

umi aiz berkata...

hehehe.. mekasih kak ct...

ct N honey berkata...

@umi aiz
ok,jgn serik dtg blog ni lagi ye..lagi best tinggalkan byk2 komen..he..he..

MamaDaniel berkata...

sis ct... cute nyer lion2 tu.. baby lion ek.. bertuah aiz.. :D

ct N honey berkata...

@MamaDaniel
dpt buat bby lion aje,klu bapaknye kena ngap pula ha..ha.. gurau aje..thank kerna singgap.lama tak singgah sini...

puanbee berkata...

hee berita gumbira kalau ada pengomen tegar tu boleh lah , tapi kalau follower tu tak best sebab kita awai2 dah follow kan hee...ct pakai mesin apple yer..best nyer..mesin apple dalam wish list bee

Izan Ishak berkata...

boleh je bagi pada pengomen tegar kan..lagipun mereka mmg ikhlas nak komen2 kat sini~

ct N honey berkata...

@puanbee
hajat dihati siapa yg tak nak mesin apple,tapi ct gunakan mesin jahit antik aje...dah tu selalu lah dia batuk2 buat perangai,kadang2 ok...kdang meragam he..he..

ct N honey berkata...

@Izan Ishak
bila dah ada hadiahnya nanti,ct btahulah ye..kalau ckup hadiahnya
semua kategori ct buat giveaway.tunggu.....

Sharifah Norizan Syed A Kadir berkata...

creative nyer puan permaisuri lebah ini... cantikkkk

Sharifah Norizan Syed A Kadir berkata...

creative nyer puan permaisuri lebah ini... cantikkkk

kakyong berkata...

memang cantik la ct..
rajin & kreatip..
bertuah la yg dpt tu...

ct N honey berkata...

@Sharifah Norizan Syed A Kadir
kak pah pun apa kurang nye..

ct N honey berkata...

@kakyong
tq kak yong,tngan ni gatal nak menjahit

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/