Isnin, 25 April 2011

Apa bezanya Hypp.TV dengan Astro?

Apa itu HyppTV?
Perkhidmatan TV khusus bagi penggunaStreamyx dengan lebih daripada 10 saluran yang disediakan untuk anda menontonnya. Semua saluran terdiri daripada Berita, Hiburan, Interaktif,Varietas dan Sukan.Hanya perlu membayar RM10.00 sahaja sebulan.




Khas untuk anak-anak anda rancangan kartun animasi Malaysia.Upin dan Ipin.

Pembelajaran Islam bagi seluruh keluarga. Program meliputi Maklumat Umum Islam, Sejarah & Biografi, Motivasi.Sebuah saluran yang unik untuk keluarga Muslim Malaysia.


FTV adalah stesen TV yang memberikan maklumat tentang kecantikan dan gaya dari seluruh dunia.


Utd Mobile Content adalah kandungan eksklusif dari kelab bolasepak Manchester United terutama direka untuk telefon;memaparkan dari gambar pemain Manchester United, animasiwallpaper, 3G terbaru video untuk nada dering suasana perlawananbola sepak Manchester United.


Sebuah berita berbahasa Inggeris 24-jam dan terkini saluran TVyang beribu pejabat di Doha, Qatar.The ciri stesen siaran berita dan analisis, dokumentari, debat langsung, urusan lancar,perniagaan, teknologi, dan saluran sports.The bertujuan untukmemberikan baik serantau suara dan perspektif global untukaudiens potensi dunia lebih daripada satu bilion berbahasa Inggeris yang tidak mempunyai pandangan dunia Anglo-Amerika.


Kalau dah boring dengan Astro yang asyik dengan cerita yang diulang banyak lagi,apa kata beralih arah pula dengan Hypp.TV kerana anda hanya perlu membayar RM10.00 SAHAJA.

Jika berminat dan maklumat boleh lah mendaftar disini 

9 ulasan:

NzA berkata...

skrg ni akak dh xlayan sgt tv nie..asyik trbabas tidur awal jerrr..anak2 pn dh sibuk dgn HW.....hi...

fisa othman berkata...

murahnyaa...baru tau...tapi tu la bukannya ada masa nak tengok tv ni...asyik tv tu jek tengok kita tidur..:D

Yati berkata...

Wah... banyaknya ber-churp-churp. Good luck, ct! ^_^

puanbee berkata...

oh baru tahu ct..kalo idok tk tahu gak

puanbee berkata...

oh baru tahu ct..kalo idok tk tahu gak

ct N honey berkata...

@puanbee ala..pbee buat tak tahu lak...ehem..ehem..churp2 pbee lagi bykkan....

ct N honey berkata...

@Yati
nak juga cuba churp2 dptlah 2-3 posen..he.he..

Khairil berkata...

nampak mcm x banyak program...tapi boring jugalah dgn astro...

kakyong berkata...

la ni download jer mana2 program tv yg nak tengok...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/