Selasa, 12 April 2011

Blog aku kena Fire...


Sekarang ini memang sibuk dengan projek menjahit.Ada macam-macam benda yang nak dibuat.Tapi kena buat perlahan-lahanlah nampaknya.Kesian pula pada anak-anak.Balik aje dari sekolah banyak benda yang nak diceritakan tapi ibunya asyik mengadap mesin jahit aje.Arif tak sihat.Angah nak ambil UPSR tahun ini.Naim asyik dengan hobinya tidur aje,nak pergi mengaji pun malas.Luqman dengan perangai nakalnya dan Fakrul dah boleh merangkak,semua tempat dia nak pergi.Kadang-kadang sampai kedapur dia pergi.

Sekarang ini Ct sedang buat Quilt gambar Ultraman.Sibuk aje Arif ingatkan untuk dia.Kain ini Ct beli masa pergi Nilai 3 hari tu.Susah betul nak cari kain gambar kartun masa tu.Sebenarnya belum siap lagi.Tinggal nak buat lapik belakangnya aje.

6 anak  Ultraman 

Lapik alas pinggan ada 8 keping.Cukup untuk keluarga yang besar macam Ct

yang ini 2 keping aje.Sesuai dengan tema 'HEART' khas untuk yang masih berdua.
Semua yang diatas ini belum ada tuannya.Kalau nak tahu siapa tuannya kena lah tunggu.....

22 ulasan:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] berkata...

wah rajinnya menjahit...salam singgah dari mamadiana..

Maya Mayana berkata...

la ingat kena fire camanolah tadi...

maksu berkata...

laaa...kene fire dgn 6 ultraman rupe2nye..ant 6 tu spela hero eh gak ye...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

sangat cantek...

ct N honey berkata...

@[p@kcikLie] : [ mamaDiana]
terima kasih.selamat berkenalan

ct N honey berkata...

@Maya Mayana
ultraman fire......he..he..

ct N honey berkata...

@maksu
sbb anak pun ada 6 mmg semua hero...

ct N honey berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
tq

MamaDaniel berkata...

ultraman... mesti tuan dia sedara otomen nih.. hehe...

sweet je 'hati' itu..
sangat romantika gitu... :D

Yati berkata...

Ultraman ketot, comel! Anak Yati kalau tengok ultraman je, excited. :)

puanbee berkata...

rajin nyer lah ct nih ..lepas nih bee review blog ct kan kan kan

ct N honey berkata...

@MamaDaniel
ha..ha..2 pupu dgn otomen

ct N honey berkata...

@Yati
anak ct pun sama.kalau kat astro tu entah berapa kali nak ditgknya...belum cd lagi

ct N honey berkata...

@puanbee
ye..lepas ni blog ct pula..berdebar2 rasa ha...ti.

@e_da berkata...

alahai kreatifnya.. bertuah anak2 mamanya pandai menjahit...

ct N honey berkata...

@@e_da
tak susah,jahit lurus aje...

kakyong berkata...

hehehhe... lucu plak dgn statement yati 'ultraman ketot'...

bravo ct.. chaiyookk...

NzA berkata...

salam..
cantiknya jahitan quilt tu.....

puanbee berkata...

ct sidebar elok disebelah kanan bukan kiri sebab enjin carian akan mencari post di mulai sebelah kiri tau , so kalau sidebar sebelah kiri maka lambat ler sampi ke blog ct hee

ct N honey berkata...

@puanbee
ha..ha...ngok betul lah ct ni kan,time kasihlah pbee.byk dah beri nasihat ni,mcm perunding blog pula...susah jugak nak jadi seorang blogger ni...kan

b a m b a m ' s berkata...

akak..comelnya otomen tuhhhh!! huhuhu..

jeles nie..hehehe

Shah URL berkata...

Waaa ct seni sungguh :D
Ingatkan kena fire user ke apa td :D

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/