Sabtu, 2 April 2011

Gadis ingin bunuh diri di KB Mall meninggal juga akhirnya

Tentu ada yang masih ingat mengenai gadis yang ingin membunuh diri di KB Mall tempoh hari. Ada sedikit info tambahan untuk disampaikan kepada semua. Buat pengetahuan semua, cubaan pertama setelah terjatuh dari tingkat 3 KB Mall tempoh hari, gadis tersebut selamat dari maut.
Jadi info tambahan,
telah dikhabarkan dengan satu berita tentang gadis tersebut telah meninggal dunia di hospital setelah minum clorox di tandas hospital kota bharu.Sekiranya benar kita ucapkan takziah pada keluarga mangsa.
Jika inginkan lebih lagi cerita mengenainya sila lah ke yakboktam.com sebab Ct pun dapat tahu dari blog ini.

26 ulasan:

Pejah Melow berkata...

esh3...org zaman sekarang...

Firdaus Kasim berkata...

btul ke nie? x baik tabur fitnah kalo x de bukti yg kukuh taw

sarah mohamad berkata...

yeke. jadi betul lah dia bebetul nak bunuh diri.

Tanpa Nama berkata...

http://jenamax-truestory.blogspot.com/p/helah-jutawan-internet.html

Miecyber berkata...

Patutnya minah tu bertaubat kerana telah di beri peluang untuk hidup lagi...

Hotel ayam

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

huhu..
maty jugak akhirnyer..

SewLove berkata...

Innanillah...sedey dengar. jadikan lah teladan..berkasih biar bertempat, dah jadi mcm nie, diri sendiri yg merana..

puanbee berkata...

eh nak juga bunuh diri urmm..

zaza berkata...

budak2 zaman sekarang..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

INNALILLAH..

JOM TNGK SAPA PENEKA TEPAT & SIPI2 TU..

Yati berkata...

Dah baca. Kesian. Hmm... keluarga tak bagi support ke kat arwah ni, sampai sanggup bunuh diri.

ct N honey berkata...

@Yati
mungkin keluarga tak ambil tahu masalah dia,sbb bunuh diri bukan caranya nak menyelesaikan masalah.

ct N honey berkata...

@zaza
menjaga anak sekarang lebih byk pancaroba nya dari zaman dulu2.

ct N honey berkata...

@puanbee
dia rasa dgn membunuh diri selesai masalah....

ct N honey berkata...

@SewLove
selalunya ppuanlah menanggung sendri kalau dah terjadi cam ni...

ct N honey berkata...

@sarah mohamad
dia dah nekad nak bunuh diri,tak boleh nak ditahan2 lagi...

saplo182 berkata...

xmati lgi la..dia ada kt umah..cuma dia ptah tgn je..skunk dia tggl ngn nenek dia..so jgn pcaya sgt kaba angin ni..ak tahu coz ak ni org kg dia je..wallahhuaklam..

ct N honey berkata...

@saplo182
kalau cam tu alhamdulillah...semoga mendapat hidayah oleh Allah.

kakyong berkata...

post minum klorok tu sudah pun didelete..

semoga diberi hidayah anak dara tu..
bukan mudah utk tangani masalah camni.. kecuali keluarga betul2 sokog moral dia & kata2 nasihat yg baik2..

Ummi Hanie berkata...

comei singa2 nye...sukeee :)
best kan org luar pun mai komen blog :)

ct N honey berkata...

@Ummi Hanie
tq singa ni tak mkn orang,sbb tu ramai yg suka.keh..keh..

Mr. Deen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mr. Deen berkata...

Syukur kalo betul dia masih hidup. Semoga dia bertaubat. Sayang sekali kalau selama ini hidup dalam agama Allah tapi akhirnya mati dalam kekafiran.. na'uzubillah...

Hanim Nordin berkata...

ish. mmg nak bunuh diri sgt la tuh. tah pape je. buat nyusahkan semua orang, abang bomba, akak nurse, parents. Tak payah hidup lagi bagus. =.=

Yie berkata...

sebenarnya memang minah tu dh meninggal pn.....mklmt ni sy perolehi dr Peg Polis yg handle kes tuu.....

ct N honey berkata...

@Yie
ye ke..mungkin tak de berita rasmi sbb tu orang tak tahu perkara sebenarnya

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/