Jumaat, 22 April 2011

Jadikan sebagai hobi atau sumber pendapatan



Jika anda penggemar makanan, terutama ketika melihat muffin, cookies dan kuih, jadikan lah memasak sebagai hobi. Bukan hanya sebagai hobi bahkan boleh menjadi peluang perniagaan! Tetapi jika anda tidak mahu menjadikannya sebagai sumber pendapatan, bolehlah mengisi waktu lapang, belajar teknik baru supaya apa yang anda hasilkan nanti bolehlah dinikmati oleh orang yang tersayang.Dengan latihan yang anda dapatkan  disini anda bolehlah menjadi seperti


Martha Stewart
Nigella Lawson
Jika anda berminat marilah mendaftar 

Anda hanya perlu membayar RM65 walaupun harga sebenarnya RM180. 


Pendaftaran: Seminggu sebelum jadual kelas. 

Sila semak dengan Sugarflours untuk jadual kelas
Tempat: di Bangi Cabang
Maksimum 25 orang pada kelas
Waktu: Isnin - Jumaat (10:00 -7:30 petang); Sabtu (09:30 -5:00 pm); Tutup pada hari Ahad (kecuali jika kelas baking telah dijadualkan)
Tempoh kelas adalah sekitar 3 jam

Selepas ini kek,muffin atau kuih seperti gambar dibawah mesti sungguh mudah anda boleh menyediakannya.




Boleh dibuat sebagai door gift untuk majlis perkahwinan,Aqiqah,Majlis hari jadi dll
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 ulasan:

Yati berkata...

Dulu Yati pernah ambil tempahan buat biskut raya masa bulan posa. Enjoy, tapi letih. Cross stitch dan knitting pun tak seletih baking. Hehhe...

IDAZS berkata...

wow menariknya, tapi kekangan masa, weekend xde org nak jaga anak. huhuhuhuhu

Izan Ishak berkata...

insyaAllah...izan pun nak jadikan hobi sbg sumber pendapatan satu hari nnti. buat masa skrg kena simpan hasrat tu dulu~

Ummi Hanie berkata...

peluang yg baik ni...byk potongan harga tu

Jendela Hati berkata...

seronok dgrnye jika emang ada minat dlm bidang buat tempahan nie

puanbee berkata...

wow best hehee

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/