Khamis, 14 April 2011

Kaitan Jeans,beg dan bling bling

Kali ini Ct jahitkan manik untuk lebih menarik.

Tengok gambar pun dah tahu jawapannyakan.Kain jeans dibuat beg.Nak cantik lagi jahitkan manik lepas tu mesti lah jadi bling bling kan.Layan aje lah gambar ini.
Cupcake dari felt.Tambahkan manik  dan button

Luqman

Gambar ini untuk iklan sekejap.Sebenarnya ini Luqman.Kena mandikan oleh ayahnya sebab main ubat gatal.Ubat itu beracun.Habis dia sapukan dimukanya.Sebab selalu tengok ibunya pakai krim 'oil of olay'.Dia pun ikut sekali lah buat macam itu.Bila gunakan sabun mandian baby tidak lah pedih matanya.Nasib baik tak pakai lipstik kalau tidak haru....jadi pula macam '....dalam botol'..ja...uhkan lah...tak sanggup.

20 ulasan:

fashah84 berkata...

MasyaAllah...cantik dan kreatif...buat jualan x?

ct N honey berkata...

@fashah84
kalau ada yang berminat boleh..ct buatkan...kalau fashah berminat penghantarannya free aje sbb ddk dekat kan...

fyna berkata...

creative.....




jom singgah belog fyna..
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

fashah84 berkata...

@ct N honey

minat sgr....mcmn nk order?...

ni alamat email:fashah84@yahoo.com

Jendela Hati berkata...

cantik...

Yati berkata...

Cantik, ct. Cup cake felt tu, jahit tangan ke?
Bahayanya sapu ubat racun kat muka. Sib baik tak masuk mata. Comel Luqman. :)

NzA berkata...

cantiknya...mmg kreatif tu ct...

kesian luqman..kena mandikan pn masih senyum...hi....

ct N honey berkata...

@Yati
rasanya felt tu lagi kemas kalau jahit tangan,klu guna mesin jahit ct tak cantik

ct N honey berkata...

@NzA
luqman tu senyum dalam tangisan..

bardboo berkata...

cantik beg tu..kreatif yer.. =)


Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

mama zakuan berkata...

cantik nye ....kreatif dan inovatif heheheh

Maya Mayana berkata...

ini boleh wat giveaway..thanks yer sudi dtg blog yana n buat buzz di sana...really appericiate :)

ct N honey berkata...

@mama zakuan
dan jimat..he..hee

ct N honey berkata...

@Maya Mayana
cadangnya cam tu le..bila?kena tunggu ye

puanbee berkata...

comel beg tu , buat untuk sapa ? hee

uihh bahaya dia main ubt beracun nasib tk masuk dlm mata kan bebudak nih mcm2 perangai depa..

Yati berkata...

Ic, jahit tangan. Sebab Yati tengok, ada yang machine stitched felt ni. Untuk applique. Kemas je jahitan ct. :)

Suzie berkata...

hehhe suka betul ct ngan jeans kan ...otak geliga ..hehhe kesian luqman kena sabun muka ...nak tunggu besarkan macam2 cerita

ct N honey berkata...

@puanbee
beg itu untuk sapa-sapa aje..

ct N honey berkata...

@Yati
guna jahit tanganlah dulu buat masa ni..bukan nak buat bisnes ratus2,saja suka2 je dulu...

ct N honey berkata...

@Suzie
nak tunggu anak besar ni mmg cam tu lah kan.byk2kan bersabar...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/