Isnin, 4 April 2011

Kisah hari Ahad di Ulu Bendul

Hari Ahad semalam Ct sekeluarga pergi jalan-jalan ke Hutan Lipur Ulu Bendul.Memandangkan budget ciput,jadi pergi tempat yang dekat aje.Dari rumah ke Ulu Bendul lebih kurang 20-30 minit.Alhamdulillah cuaca cerah.Sampai disana
orang dah ramai walaupun baru pukul 10.00 pagi.Nasib baik ada tempat lepak.Lepas makan semua dah tak sabar nak mandi........

Selamat datang...

Luqman(seluar biru) dah kesejukan

Angah(ridzuan) dan Luqman

Naim,belajar berenang

Baby Fakhrul  belajar merangkak
P/S.Along (hakim) nanti bulan 6 balik dari asrama,kita semua pergi lagi ye....Sekarang ini belajar dengan tekun dan pastikan result lebih baik dari yang sebelumnya.





14 ulasan:

umi aiz berkata...

sha balik kuala pilah semlm.. mmg rmi sgt kat ulu bendul.. xjd snggah. heheheh

ct N honey berkata...

@umi aiz
sbb tu pergi pagi,kalau ptg mmg ramai orang..

Yati berkata...

Comel baby fakhrul. Rasa nak dukung. :) Lama tak dukung baby kecik.
Teringat masa sekolah dulu. Lalu Bukit Putus nak pi kuala pilah tengok kakak sekolah sana, lalu ulu bendul.

ct N honey berkata...

@Yati
cam teringin je yati..ha..ha..sekarang ni bukit putus jlnnya dah lurus tak de lah pening kalau lalu situ...

puanbee berkata...

semu bulat2 mukanyer..haaa

ct N honey berkata...

@puanbee
cukup makan,sbb tu bulat2 ha..ha..

Lagenda berkata...

slm honey
mmg sonok pi UB tu kan?? Anak2 mak pun suka gilaaaa pi UB tu main air

P/s: Klu dah dekat sgt tu, meh la join bisik bisik gathering mak pd 8 Mei di Seremban nnt!

Nava Kishnan berkata...

must been a great outing with the kids, we all need it sometimes.

ct N honey berkata...

@Lagenda
selalunya mmg susah nak suruh balik,tangan dah kecut tapi nak mandi juga lagi...
Nanti kalau jadi pergi honey btahulah ye mmg dah dekat sangat dah tu....

CIK TOM berkata...

seronoknya mandi manda...best!

Mila@Rimbun berkata...

seronoknya.. pernah jugak ke ulu bendul nii.. mmg sejuk sgt airnya, best. now nak kesana pon dah agak dekat, no more jln macam ular kena palu kan kan..

ct N honey berkata...

@CIK TOM
anak aje mandi ibu dan ayahnya takut sejuk..he..he..

ct N honey berkata...

kalau nak drift boleh lah...ha..ha..jangan...bahaya..

Tanpa Nama berkata...

ulu bendul la tempt budk kecik yg lems xjumpa2 smpi skg 2 kn?yg 3 beradik meninggal 2

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/