Sabtu, 30 April 2011

UFO muncul diperkahwinan William dengan Kate



Satu rakaman video menunjukkan cahaya ganjil diruang angkasa dekat bangunan Big Ben yang merupakan mercu tanda dibandar raya ini.Cahaya ganjil itu pada mulanya berasal dari satu cahaya yang kemudian menjadi dua cahaya sebelum bertukar menjadi bentuk seperti huruf 'C'.
Cahaya itu muncul selepas seorang pegawai tentera Amerika Syarikat yang sudah bersara meramalkan bahawa makhluk asing akan melawat Bumi untuk menyaksikan majlis perkahwinan Putera William dengan Kate Middleton.Menurut seorang penyelidik (UFO),George Filer, kapal angkasa misteri kerap dilihat semasa majlis-majlis penting berlangsung di dunia.Kosmo.

13 ulasan:

Belalang Hijau berkata...

dah agak dah sure akan timbul citer2 mcm nih...hahaha

@e_da berkata...

apa agaknya tu ek...

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

hahaha..wujud kaa ufo tu??

Jendela Hati berkata...

apakahhh????

puanbee berkata...

karut sungguh hahaa

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

mcm kan lepa ni...ada2 ja...btoi ka tu?

bersama kak Es berkata...

iyelah sangat kannn... :P

BeaN MorENo berkata...

mungkin dia ada jemput alien kot haha...takpun katy perry tgh shoot video ET

Suhaizal berkata...

sebaik2 cintaan dlm Al Quran adalah manusia.. barat sengaja buat mcmnie spya kita mnolak ayat Al quran dan mnjadi kufur..

Yati berkata...

Hahaha.. ye la tu. Ct tengok tak hari tu live kat tv? Macam fairytale tengok raja kawin ni. :)

kakyong berkata...

betul ke ufo.. hehehe... ;)


n3 terbaru kakyong
Selamat Pengantin baru dan Tahniah Fazreen Rafi
Keputusan Cabutan Bertuah – contest aksi si cilik berbasikal
keyword carian di kakyong.com

saiful bakhtiar berkata...

salam.klau pasangan glamer yg kawin tentu la byk cite2 pelik ni

MamaDaniel berkata...

UFO? aish.. macam2 la depa nih.. entah2 tu awan jer.. hehehehe

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/