Khamis, 16 Jun 2011

Download Drama Nora Elena semua episod dan live chat bersama Aaron Aziz

Drama Nora Elena akan berakhir pada petang ini. Segala persoalan akan terjawab. Sekarang ini semua orang terutama wanita dan para suri rumah sedang dilanda demam Nora Elena, ada ke lelaki pun minat? Ct tahu ada juga yang terlepas untuk menyaksikan drama ini setiap hari. Maklumlah waktu siarannya pukul 7.00 malam, kalau Ct waktu itu adalah waktu yang paling sibuk nak menguruskan hal anak dan diri sendiri. Di sini Ct sediakan semua episod Nora Elena. Bukan dari You Tube ye.....Diharapkan bolehlah melihatnya pada waktu yang sesuai sambil menghayati drama tersebut. Bagi yang tidak ketinggalan semua episod boleh juga tengok berulang-ulang sampai lancar dialognya. Lepas tu bolehlah berdrama pula dengan hubby...



Maaf banyak-banyak ye..link untuk download dalam blog ini ada masalah sikit. Kesulitan amatlah dikesali sangat-sangat. Di sini Ct ada sediakan link baru. Jika anda sudah tidak sabar untuk melihat Drama Nora Elena bolehlah ke nora-elena-slot-akasia-tv3-download untuk download yang lebih mudah. Maaf sekali lagi.



Rasanya semua minat dengan Aaron Aziz memegang watak Seth dalam Nora Elena yang penuh dengan keromantikkannya. Sehinggakan keluar surat bantahan supaya Nora Elena dihentikan tayangannya. Begitulah penangan Nora Elena. Jika anda ingin saksikan video live chat bersama Aaron Aziz  klik Live chat bersama Aaron  Aziz. Live chat bersama Aaron Aziz ini telah berlangsung pada pukul 3.00 petang tadi
Dapatkan rebate RM50 dengan broadband plan anda.Maklumat lanjut klik sini
Main game CastrolMagnatec's AR game dapatkan tiket ke Hong Kong

10 ulasan:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

download buat koleksi ka cek?hehehehe...

Izan Ishak berkata...

rasanya dah nak sampai ending, rasa bosan je... tak taulah org lain~

puanbee berkata...

wah ct bukan main lagi wat koleksi nih hehe

SewLove berkata...

wah tenkiu for the link..mcm tau2 je nurul missed cite ni..leh wat koleksi ^ ^

ct N honey berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
kalau teragak nak tgk nanti senang...

ct N honey berkata...

@Izan Ishak
kadang2 ada juga part yg membosankan,masa tu lah lari kejap bagi makan anak...

ct N honey berkata...

@puanbee
nak share dengan kwn2 yg minat gila dengan nora elena ni

ct N honey berkata...

@SewLove
nanti kalau nak download dtg sinilah ye...

FasiHaH SupiaN berkata...

wah.......ade backlink daripada sini rupanya...terima kasih :)

phentermine berkata...

Phentermine.....

A nice post thanks for sharing.....

http://www.PhentermineHome.com/

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/