Rabu, 29 Jun 2011

Gambar baby sulung Aida (Gadis Melayu) dan Saiful Nizam pembaca berita TV3


4 Jun 2010 adalah detik terindah bagi Mohd Saiful Nizam Ismail yang merupakan pembaca berita Buletin Utama TV3 dan Khairul Noormaaidah Zali atau gadis melayu musim pertama selamat diijabkabulkan.



Kini pada tanggal 29 Jun 2011 pasangan ini telah menerima kelahiran cahayamata perempuan pertama mereka lebih kurang pada pukul 11.00 pagi tadi. Tahniah diucapkan. Ihsan dari Media Hiburan 


23 ulasan:

syaz@rozelt berkata...

x tawu pon pesal pkahwinan diorang nih..anyway..best la dah dapat baby 1st..hehe

puteraduyong berkata...

tahniah buat saiful nizam....dah jadi bapa..

SewLove berkata...

wah..cepat betul dpt news, br je kuar pagi ni satu malaya dah tau ^ ^

Nizam Ijam berkata...

tahniah!

”Malaysia Vs Taiwan.. Misi ke Piala Dunia Brazil Bukan Misi Mustahil”

Golden Rose berkata...

congrats...moga dibawah lindungan ALLAH selalu

ayu jamal berkata...

sinonim betol pengacara TV3 dengan Peserta gadis melayu kan..lepas ni turn Elly pulak

Puan Kutu berkata...

tembam baby dieorg..:)

Yati berkata...

Comelnya baby kecik. Suka tengok. :)

NzA berkata...

comel.

Jendela Hati berkata...

cute. bermula lah perjalanan nak jaga baby pulak

padlie berkata...

wah, bos sy dah dpt anak sedare rupanya...

CsP nak bagi Hadiah!!!
Transformers 3 : Dark of the Moon

Mrs.Yie berkata...

amboi tembam..geram nak cubit.. :)

ct N honey berkata...

@syaz@rozelt
dia orang pun bukan artis terkenal..sbb tu ada yg x tahu kot..

ct N honey berkata...

@SewLove
dah tahu tu,share lah dgn semua..he..he.

ct N honey berkata...

@Golden Rose
tarikh yg baik kan sempena israk makrij

ct N honey berkata...

@ayu jamal
ct mmg minat dgn elly,mmg tak sabar nak tunggu turn dia

ct N honey berkata...

@padlie
ye ke,ucapkan tahniahlah kat dia..

mel haslina amir berkata...

bestnyer dpt bb girl..bb girl sy dh jd anak dara sunti dh,,nk jgk ler sorang lg girl,,asyik anak jantan jer,,mummynyer asyik msuk section baju bb girl,,huwaaaa

Sya Isya berkata...

lebatnyer rambut baby tu..comey..tahniah kat maida dan saiful nizam.

hasrul hassan berkata...

Salam.
Wahh tahniah tahniah ..

www.hasrulhassan.com

Oh!Belog berkata...

tahniah.. comel anak tu..

-----------------------
nak ajak join ohbelog.com, komuniti blogger terbaru Malaysia..
daftar dan dapatkan traffik free..
http://ohbelog.com/

ct N honey berkata...

@mel haslina amir
saya ni dah 6 hero lagi pulak

PutraRocker berkata...

tahinah der :D

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/