Rabu, 15 Jun 2011

Kad kahwin Tomok dihiasi dengan nota lagu


Unik sekali, kad kahwin Tomok dihiasi dengan nota lagu berjudul Bagaikan Bidadari daripada album terbarunya. Mungkin ia merupakan kata-kata istimewa yang ditujukan buat Siti Rahayu. 

Tomok & pasangannya, Siti Rahayu Abas, di mana perkahwinan belah perempuan akan berlangsung pada 2 Julai 2011 di Dewan Serbaguna Taman Sri Keramat, Kuala Lumpur.Lagi gambar (Klik sini)








Kad kahwin Mizz Nina dan Noh Hujan nampaknya lebih menarik. Bertemakan kimono, pakaian traditional orang Jepun, kad kahwin mereka berdua ini sesungguhnya menunjukkan kefanatikan mereka terhadap budaya Jepun.

Mizz Nina dan Noh Hujan akan dinikahkan pada 1 Julai 2011 ini dengan wang hantaran sebanyak RM11,000 dan mas kahwin RM888.88.

     

Kisah percintaan yang bermula menerusi Facebook di antara Zed Zaidi dan bakal isterinya, Natalia Mustafa Kamal diabadikan menerusi kad perkahwinan mereka berdua. Kad yang berbentuk Facebook ini memang unik dan lain dari yang lain. Paling penting ianya mengimbau kembali kenangan mereka berdua. Lagi gambar (Klik sini)
                                      




21 ulasan:

misz fae berkata...

kreatif kan zed zaidi punya kad kawen..;)

Umedia Network berkata...

sweet2 semuanya. Tahniah!!!. and nice info okeyh. ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

suka la kad kawen yg noh hujan...TAPI unik lg kad kawen zed zaidi...

Ummi Hanie berkata...

slmt mmbina masjid buat mereka semua..moganya berkekalan lah

kakchik@ella berkata...

so sweetttt .. so comellllll .. kad2 cantek cenggini mesti org syg nk buang, kan.

umi aiz berkata...

howww swwwweeetttt..

Golden Rose berkata...

kreatifnya

NzA berkata...

romantik gitu...

ct N honey berkata...

@NzA
bestkan kalau kita dpt cam tu...tapi zaman tu dah berlalu...

ct N honey berkata...

@Golden Rose ilham mereka tu mmg kreatif

ct N honey berkata...

@kakchik@ella kalau ct dpt mmg tak buang...simpan jadi kenangan,

ct N honey berkata...

@Ummi Hanie betul tu,jgn tak sampai sebulan aje nanti

ct N honey berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ ye lah kad zed zaidi tu mmg lagi unik

ct N honey berkata...

@Umedia Network ok.tq

ct N honey berkata...

@misz fae ct pun suka kad kawin zed zaidi

^baju kurung^ berkata...

suwiit ngaat~~

AesyaZealous berkata...

macam2 kan diorang ni..

ct N honey berkata...

@AesyaZealous
byk duit,bolehlah buat mcm2

Umedia Network berkata...

semuanya pasangan yang serasi. Hhuhu. btw, tq for this info. :)

IntaNBerliaN berkata...

kreatifnya kad dorg.. mesti byk blanja nk buat kad..

ct N honey berkata...

@IntaNBerliaN
klu banyak duit semua boleh buat...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/