Sabtu, 25 Jun 2011

Komen Ustazah Siti Nor Bahyah tentang lawak Sepah dalam Maharaja Lawak


Tentu semua dah tahu pasal kemenangan Kumpulan Sepah dalam Maharaja Lawak yang diadakan malam tadi. Seingat Ct ada 2 kali Kumpulan Sepah membuat lawak mengenai Ustazah Siti Nor Bahyah, dalam minggu ke 12 dan malam tadi. Walau bagaimana pun  lawak mereka tu memang kelakar. Tapi bagaimana pula pandangan Ustazah sendiri? Ini Ct dapat di FB Ustazah Siti Nor Bahyah.

"Assalamualaikum shbt fb ustzh yg dikasihi.Moga Allah sntiasa mnjauhi kita semua dari sgl keburukan & mgurniakan hidayah yg bterusan,amin.Semanis Kurma mlm ni tajuk:Majlis pertunangan @ pernikahan.Tksh ye krn ramai yg mgmbil berat ttg ustzh & ustaz hgga brtnya samada ustzh bkecil hati @ tak dgn kump sepah dlm maharaja lawak yg mniru gaya ustzh.Cuba teka,ustzh & ustaz kecil hati @ tak ye? tksh".


Kalau nak baca lagi Komen dari peminat Ustazah klik lah. Tak sanggup nak baca sebab ada 844 komen semuanya.
Kalau nak tahu mengenai Samsung Galaxy S2 klik sini. Kalau tak suka dengan Lady Gaga klik sini

36 ulasan:

YOUsoF berkata...

;)

Tu betul tu.. Tu tanda sepah ambil tau jugak pasal Semanu kurma tu.

sama² kita kongsi ilmu..

khunsuriyatit berkata...

itu menunjukkan U.Bahyah bukan jenis yang cepat melenting..

kakchik@ella berkata...

cuma kdg2 .. lawak camni bkn sume org boleh terima,kan.

Wan85 berkata...

http://wanwidget.com/
ala ni kan cuma lawak jer, tp disebabkan ini ada yang tak tau akan tau pasal program semanis kurma ni, betul x, hehe

Umedia Network berkata...

huhu. ustazah & ustaz mmg sporting. btw, sepah mmg bestlah. tahniah sepah. huhu. :)

ct N honey berkata...

@YOUsoF
itulah yg ustazah cakap,...

ct N honey berkata...

@khunsuriyatit
ye betul tu..ustazah open minded

ct N honey berkata...

@kakchik@ella
betul tu,tapi kalau tuan badan x kisah,tak pe lah

ct N honey berkata...

@Wan85
ini promosi juga lah kan

ct N honey berkata...

@Umedia Network
pasangan yg ideal

Namee Roslan berkata...

Alhamdulillah. mereka tidak berkecil hati pun dr statement yg sy baca tu :)

NzA berkata...

ustazah bahyah mmg seorg yg cool....

Puan Kutu berkata...

ustazah tak melenting org lain pulak yg melenting ekk,semanis kurma lebih kp soal bicara mengenai kehidupan dan rumahtangga selain digarap tentang agama,pd sy takde slhnya sepah buat lawak camtu.menghina ker?tak nampak pun kt mana hinanya..cuma kadang2 lawak camtu org tak boleh terima.apapun sepah dah menang.congrate!

mommylavender berkata...

salam petang ct~ lain orang lain pandangan nya..kan.

soooooour berkata...

sokong komen ustazah bahiyah tentang komen sukri ismail...

khadijah berkata...

org brilmu macam ustazah mmg xcepat melatah..:) ustazah pndng dri sudut positifkan, ini menunjukkan sepah begitu minat dengan rancangan semanis kurma dan ustaz dan ustazah.. apabile kt terime semue dgn positif kan lebih tenang.. jadinye tak perlula membakar lagi dengan kate2 x sepatutnye.. kdg2 bile kt trlebih ckp tu yg mmbuatkan org semakin marah..:) ini cume nasihat, sambil mngingtkn dri sndri..:)

SpaQue berkata...

arghh3, semput..hehehe..tp yg bgusnya ustzh siap bg support..supaya dorg tgk n hayati isi dlm rancangan semanis kurma

Entri bes kat sini Tiket Percuma Transformers 3 : Dark of The Moon | Hadiah GSC-EON Bank

SueZ berkata...

sy sokong komen ustazah tu..maknanya, sepah join segmen dia.. tapi yang pasti..sepah memang layak menang... Hney, sy br jer leh follow your blog...

follow tak follow tak kisah, asal hari2 sy terjah your blog kan..sbb sy suka mak lebah nyer entry....hihihi

Mr Rileks berkata...

ustzh jenis yg open minded jugak.. :) sbb tau yg sepah hanya membuat lawak bertemakan semanis kurma... ahhh... semputttt... :D

Dawa berkata...

it's a win-win situation sbnrnya. at least sepah mempromosikan semanis kurma kpd penonton2 dan peminat2 maharajalawak. keje dok gelak je, tmbh2 la ilmu kt semanis kurma lak, kan? :)

Tanpa Nama berkata...

Thanks kepada penulis blog ni. sbb POST ENTRY NI..sbb ramai la konco Jozan ni jenis bontot panas. eee geram la.
tgk ni http://facebookaans.blogspot.com/2011/06/lawak-sepah-maharaja-lawak-persenda.html?showComment=1309071765261#c4737494728740271359

KLIK MY NAME berkata...

Dari awal lagi memang tak tahu kenapa tak padam2 keyakinan Sepah akan menang. Maybe sebab dorang sempoi gileee. syukur dah menang pon. Mmg selayaknya. . .

Nice entry Boss!

ct N honey berkata...

@Namee Roslan
ustazah menerima dgn hati terbuka

ct N honey berkata...

@Puan Kutu
sepah tu mmg dia punya lawak kadang2 kasar sikit,tapi itu dah caranya..apa2 pun ustazah tak kisah,x pe lah

ct N honey berkata...

@mommylavender
semua orang boleh memberi pendapat

ct N honey berkata...

@khadijah
ye betul tu..kdang2 orang ni saja nak menghangatkan isu tu aje...

ct N honey berkata...

@SueZ
ye betul,sepah mmg terbaik mlm tu..tq sbb sudi hinggap diblog mak lebah ni..

ct N honey berkata...

@KLIK MY NAME
mesti sama2 happy mlm tu,sbb sepah menangkan

syaz@rozelt berkata...

syaz pon terfikir jugak pesal nie..hehe

Jendela Hati berkata...

Sebenarnya tak nak komen tp komen jugak la. nak komen sbb ct hehehe.dah nasib sepah menang walau dorang lebih ke lawak kasar dan aibkan rakan sendiri...huhu sekian...

ct N honey berkata...

@Jendela Hati
adat bertanding ada kalah ada menang,tapi yg penting nabil lagi byk dpt hadiah x share dgn sesapa..he..he..he..

Munna berkata...

mkin hormat pd ustzh sbb tak melenting.tp tu lah...makin hari org2 agama ni suka2 je dibuat bhn lwk..

Jendela Hati berkata...

@ct N honey

betul tu sikit, bang bil jugak yg untung heheh

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...

sporting ustazah ni n hasbennye...bagus le gitu...tp klu nk wat lawak pun jgn le over2 yek .. ;)

Fairuz Sudin berkata...

aku pon xtau pasal cite ustazah ni..

saiazuan berkata...

orng2 kuat agama ni memang sporting.. :) slalu orng2 sekeliling je yg prejudge

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/