Isnin, 27 Jun 2011

Majlis Cukur Jambul anak kembar Sazzy Falak-Pink Colour lagi....


Mesti semua dah tengok gambar anak kembar Sazzy Falak kan. Sebelum tu Ct nak ucapkanTahniah buat Sazzy Falak dan suaminya, Nazril Idrus kerana telah mendapat anak kembar pada 28 April 2011 jam 8.25 pagi di Hospital Prince Court, Kuala Lumpur.. Anak kembar Sazzy Falak telah diberi nama Imaan Lilly dan Tiara Rose.

Dekorasi majlis cukur jambul anak kembar Sazzy Falak
                                                   
Gambar ini pula ialah gambar majlis cukur Jambul Imaan dan Tiara yang telah selamat berlangsung pada 26hb Jun 2011 ataupun semalam. Memang cantik.pink colour lagi. Maklumlah girl lah katakan...Semuanya ini telah diuruskan oleh www.theweddingfairies.blogspot.com.

Gambar anak kembar Sazzy Falak
Anak Kembar Sazzy Falak
 Imaan Lilly dan Tiara Rose 
Sazzy Falak dengan anak kembarnya  Imaan Lilly dan Tiara Rose.

22 ulasan:

cheqna berkata...

assalamualaikum
beshnya dapat baby kembo ni.....
=)

Tanpa Nama berkata...

Ish.....bilalah boleh dpt merasa dpt baby kembar ni....tak merasa le

SueZ berkata...

cantik giler..serious...sukalah tengok...

Farah Shamsudin berkata...

cantik sangat.. baby die pun comey2..

rizaros berkata...

llololo.. comey lah bby kembar nih.. hhehe :)

Syuhada Elmi. berkata...

Wowww. Terpegun

Kak Aya berkata...

mesti cute anak2 dia sb mak bapak pun jelita dan handsome.

hanaahmad berkata...

comelnye...untung baby. ekeke.

NzA berkata...

sweetnya warna pink....

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

pink itu sweet :D

ct N honey berkata...

@cheqna
best juga dgn budgetnya,setiap bulan kena budget utk dua orang...

ct N honey berkata...

@SueZ
agak2nye berapalah harganya tu kan

ct N honey berkata...

@Kak Aya
entah2 blum besar lagi,dah jadi model pula nanti

ct N honey berkata...

@♥yaya budak suka embun♥
ye...pink mmg sweet..lebih2 lagi pada bby girl

Mrs.Yie berkata...

sweet la twins.. :)

wardah berkata...

comam2 nye baby..=)

Jendela Hati berkata...

mesti dorang pun extra gembira kan

juanita berkata...

ala2...beautifulnara la blog awak :)

Chempaka Sari berkata...

wah cantiknya hiasan dalaman,

cik azeya berkata...

comel. tetibe rase nak anak kembar jugak. huhu

Shah Blogger berkata...

Honey :)

Comel seyh sazzy ni. bahagianya hidup ada anak kembar. REzeki :)

kayrul-shah berkata...

cantik giler la...untungnya twin nie

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/