Jumaat, 10 Jun 2011

Tonton filem Kongsi disini -Full movie and Free

Filem Kongsi yang ditayangkan di pawagam pada 12 Mei mencatat sejarah sebagai filem Melayu pertama mencatat kutipan tertinggi pada hari pertama tayangannya dengan lebih RM1 juta. Filem aksi komedi dijayakan bintang popular Shaheizy Sam itu berjaya mencatat RM7 juta selepas tujuh hari tayangan.


Pada sesiapa yang tidak berkesempatan menonton di pawagam ataupun melanggan Astro First tonton sahaja disini









Komen sikit..memang syok ke ceritanya?......
Up-date terbaru. Maaf..disebabkan kelewatan anda, video ini telah diblock. kesulitan amatlah dikesali

11 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Kita tengok dah cite ni, blh tahan la cite dia nak pulak si Shaheizy sam tu.

SueZ berkata...

amboi cik lebah,..habis semua triller dia upload sini..bgs...ni panggi honey first..kihkih...best jugaklah..lawak ada..serius ada...

Umedia Network berkata...

best2. Tapi ending nya kurang memuaskan sikit lah. :)

NzA berkata...

TQSM 4 sharing...kalu ada masa trjah tgk sini...he...

ct N honey berkata...

@SueZ
kalau ada yg cerita yg best tu,sukalah saya share dgn kwn2 semua..terima kasih sudi singgah kat sini

ct N honey berkata...

@Umedia Network
ye lah betul tu,mungkin filem ni dpt kutipan byk sbb ada sam tu aje...

ct N honey berkata...

@NzA
nanti boleh tgk rmai2 dgn anak ye...

wrizuan[dot]net berkata...

wah best x payah pi panggung...sini dh ada

Jendela Hati berkata...

thx ct

ct N honey berkata...

@Jendela Hati nanti tgk dgn family kat sini ye

ct N honey berkata...

@wrizuan[dot]net sama2lah kita menonton bersama

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/