Isnin, 11 Julai 2011

David Beckham dapat anak perempuan- "Harper Seven Beckham"


LOS ANGELES: Isteri bintang bola sepak Britain, David Beckham, Victoria melahirkan anak perempuan pertama pasangan itu yang sebelum ini dikurniakan tiga anak lelaki, demikian diumumkan pasangan itu hari ini.



“David dan Victoria Beckham amat gembira untuk mengumumkan kelahiran anak perempuan mereka
“Bayi ini sihat dilahirkan pagi ini jam 7.55 waktu tempatan di Hospital Cedars Sinai, Los Angeles dengan berat 7l paun. "Brooklyn, Romeo dan Cruz amat teruja dengan kehadiran adik mereka dalam keluarga ini," kata kenyataan itu.
 
Dalam Wall FBnya (curi masuk dalam FB Hubby, sebab dia peminat MU dan David Beckham)
I am so proud and excited to announce the birth of our daughter Harper Seven Beckham. She weighed a healthy 7lbs 10oz and arrived at 7.55 this morning, here in LA. Victoria is doing really well and her brothers are delighted to have a baby sister xx

Maksudnya nama anak perempuan David Beckham, 'Harper' lah kot?....
Siapa Kumpulan Rosevelt? Maklumat lanjut di di sini

19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tahniah David, tq info tuan, jom komen blog saya pula

Golden Rose berkata...

congrats...keluar gak apa yg diharap-harapkan tu

Farah Shamsudin berkata...

tahniah pada mereka..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ok la tu..tahniah....eemm...tuan punya blog bila lg nak tambah?kikikiki...

NzA berkata...

mesti comel + cute....

Umedia Network berkata...

Nice info. Like2. :)

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...

syukur dpt baby girl ..

entahla...maybe harper seven beckham tu nama real dia kot .. depa ni kan suke bg nama plik2... ;)

Jendela Hati berkata...

mesti comey je kan anak dorang

cik aiLebiu berkata...

pelik btul nama harper..ambik sempena nama alat muzik ke apa tu...tp yg penting baby tu mesti comel gila nnti aa x sabar pla nk tgk pic...

ct N honey berkata...

@cik aiLebiu
klu gambar lmbt lagi kot,mungkin first foto jual juta2 pd press

ct N honey berkata...

@Jendela Hati
emak ayah pun comel

ct N honey berkata...

@Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil
dia orang mmg suka buat yg pelik2 ni

ct N honey berkata...

@Umedia Network
tq

ct N honey berkata...

@NzA
tunggu lah sama2 gambar nye nanti

ct N honey berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
mmg suka tgk orang dpt bby ppuan..tapi nak tambah?..uhuk..jganlah,tkut keluar hero gak lagi nanti

ct N honey berkata...

@Golden Rose
lepas ni lagi slim lah victoria

ct N honey berkata...

@Tanpa Nama
tak dpt dtg,link tak de

yanchor berkata...

@Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil

i stuju btol bab dorg suke kasi nama yg pelik2...harper dh bunyi mcm nama "hantu", but mungkin ia mempunyai maksud tersendiri buat ke2 pasangan ini. Mayb mereka ternanti2 utk mendptkan anak pompuan, and the baby girl menjadikan mereka "hantu" dgn pelbagai persiapan berwarne PINK! hehehe...

ct N honey berkata...

@yanchor
mungkin dlm agama dia maksudnya lain kot...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/