Sabtu, 23 Julai 2011

Gambar anak perempuan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina


Dr Sheikh Muszaphar dan isteri Dr Halina telah menerima orang baru dalam keluarganya pada hari  khamis 21 Julai 2011. Dr Halina telah selamat melahirkan bayi perempuan yang telah diberi nama Sophea Isabella, 3.6kg. Semoga baby Sophea akan berjaya seperti bapanya dan memberi kebanggaan kepada keluarga.


kredit to azmirkhalid
Gambar terkini Sophea Isabella(anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina) yang berusia 2 bulan


19 ulasan:

juanita berkata...

salam ct,
mohon share di blog cik tikus yer:)

Syazwan Che Deraman berkata...

comel gilaa!

Citarasa Rinduan berkata...

comel..
tahniah utk mereka...

NzA berkata...

comel mcm ibunya.....

ıuɐz uʎןǝ berkata...

mohon share

uLan berkata...

alala lebat nye rambut :-)

udin berkata...

cute budak ni.. hehehe.. tahniah kpd mereka berdua.. :D

Nasuha Suhada berkata...

ololow...comel sangat! macam mak dan ayah dia..

Elih Japahar berkata...

comel mcm mak bapak dia...hehe

Ct Aja berkata...

comel, tp 21 Julai?? nape baby ni nmpak cm da 1 bln yek..hi3..pape pun tahniah buat mereka..

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...

comel banget !

nama pun sedap..stylo mylo gitu ...

ni yg xsabor dah ni :p

Terbang Bersamaku berkata...

comelnye....kecik2 dah pandai kenyit mate...sangat cute...(^________^)

c genk bah ne berkata...

nampak sebar je bby ne..lahir 21 julai,,tak macam 3 hari

ct N honey berkata...

@juanita silakan lah

ct N honey berkata...

@ıuɐz uʎןǝ sudi2kan lah

ct N honey berkata...

@Ct Aja lahir pun dah berapa kilo,sbb tu nampak besar

ct N honey berkata...

@Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil dah fikirkan nama lum,cari yg lagi sedap dari dr mus

Jendela Hati berkata...

thanks ct share pic. cute sgt baby dia...kalau kat email hanya dpt tgk 2 pic aje. kat sini dpt tgk lebih lagi..hehe

ct N honey berkata...

@Jendela Hati
ct baru up load gambar yang 2 keping tu..

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/