Ahad, 3 Julai 2011

OST Filem Sekali Lagi-Cinta itu milik kita

Tayangan filem SEKALI LAGI di pawagam telah bermula pada 30 Jun, Ct tak lagi berkesempatan nak menontonnya. Cubalah bayangkan kena bawa 6 orang hero di belakang kalau nak pergi. Itu belum lagi harga tiketnya. Cuma semalam Hubby bawa 4 orang hero aje pergi menonton Transformers, Ct pula kena tinggal di rumah dengan 2 orang lagi hero. Agak-agaknya bilalah nak berdua-duaan menonton wayang macam bercinta dulu.?......Apa-apa pun kita dengarkan lagu OST SEKALI LAGI-Cinta itu milik kita nyanyian Dak Mie. Rasa-rasanya macam dia juga ke yang menyanyikan lagu Yang Terindah dalam drama yang meletop satu masa dulu Adamaya? Nantilah Ct siasat ye.....







Bagi yang belum menonton baca lah di sini Sinopsis dan Trailer Filem Sekali Lagi. Manalah tahu lepas ni teringat pula nak pergi menonton.




17 ulasan:

Umedia Network berkata...

Wah!! best lagunya. Nice info.
n jgn lupa ke blog kami eh. huhu. :)

saiazuan berkata...

dari blog seremban maya

cool sabtuday :D with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

NzA berkata...

angkut semua baru meriah ct.....

Farah Shamsudin berkata...

best ke ek?

ika berkata...

jom bklnje ika tgk wayang..

puanbee berkata...

tengah layan lagu :)

Acik berkata...

wahhh ... kalau bawak semua 6 hero, mesti meriah sakan! :)

Lelord berkata...

huhuhu tunggu kuo kat astro first la camni hehhee

Myra Jay berkata...

Tengok sedutan nie macam best je citer nie..
Nak kena tonton jugakler ;)

ct N honey berkata...

@Lelord
astro first pun x langgan,tgk kat youtube aje klu ada

ct N honey berkata...

@Acik
x sanggup rasanya

ct N honey berkata...

@ika
klu belanja pun mmg x dpt pegi

ct N honey berkata...

@NzA
nanti family ct yg buat wayang kat dlm tu

ct N honey berkata...

@puanbee
zzezs..layan..

Puan Kutu berkata...

nak bwak semua?robek poketlah kak.hehe..

ct N honey berkata...

@Puan Kutu
klu 2-3 orang ok lagi,ini klu 6 belum msk lagi ibu ayahnya....mcm mane

dieyla berkata...

best kan lagu ni..

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/