Selasa, 26 Julai 2011

Trailer Filem '8 Jam'-Pertarungan Di Antara Nyawa dan Cinta


Dalam diam Metrowealth Pictures telah membuat filem 8 Jam yang telah pun selesai penggambaran awal Januari lalu. Filem ini adalah satu kejutan buat para penonton di Malaysia dari MetroWealth Pictures Sdn Bhd. Filem 8 Jam adalah aksi mantap arahan Ahmad Idham dan dilakonkan oleh Shaheizy Sam, Yana Samsudin. Filem ini mendapat khidmat stunt director dari Thailand yang terlibat sama dalam projek lakonan Tony Jaa seperti Ong Bak dan Tom Yum Goong. Salah satu lokasi pengambarannya ialah di Penjara Taiping dan Chow Kit.



Ia sebuah filem penuh aksi lakonan mantap Shaheizy Sam dan Yana ini mengisahkan kehidupan anak yatim piatu yang meneruskan kehidupannya di ibu kota. Pelbagai aksi lasak dan mendebarkan bakal anda saksikan dalam filem ini. Kenapa tajuknya 8 jam? Ct dapat tahu ini kerana seorang lelaki yang akan digantung dan dia hanya mempunyai 8 Jam sahaja lagi utk hidup, agaknya Sam lah tu. Apa pun kita tunggu tarikh sebenar tayangannya  nanti. 





12 ulasan:

Umedia Network berkata...

Yana Yana Yana.... hee. Cumel kan Yana tu. huhu. :) Nice info

Nur Syazana Mohammed Sani berkata...

wah ! zana pernah tengok trailer nie mase tengok wayang citer key el gengster 2 ,. membe dari awal awal cakap nak tengok ,. heee

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/im-not-here-for-rage.html

Citarasa Rinduan berkata...

lamanya ayu tak pi panggung, apatah lagi nak layan movie di rumah..

thanks ya ct sbb syer entry ttg filem yang bakal mengegarkan pawagam..

Ain_ Suke Senyum berkata...

Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

tq . hihi

PORUMAN berkata...

cm best jerr... harap blh beat KL gangster la...

ct N honey berkata...

@PORUMAN
saya pun hrp2 cam tu gak...

ct N honey berkata...

@Citarasa Rinduan
ct pun sama,hrpkan download free ajelah baru dpt tgk nak tgk wayang anak dah berderet...

ct N honey berkata...

@Nur Syazana Mohammed Sani
wah...suka tgk wayang ye..

ct N honey berkata...

@Umedia Network
klu filem david teo mmg tak tinggal muka dia...

saiazuan berkata...

trailer dia pun dah best.. harap x mengecawakn mcm kongsi

eddyhata berkata...

bila nak kuar filem ni ya....

KakiWayang.com berkata...

Review kami : Filem 8 Jam

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/