Jumaat, 15 Julai 2011

Video dan gambar Majlis Malam Berinai Farah AF2


Tanggal 15 Julai 2011, Farah Diana atau lebih dikenali sebagai Farah AF2 akan diijabkabulkan bersama Johan di atas sebuah bot di sebuah lokasi di Putrajaya, sekitar 3 petang nanti.



Keunikan majlis perkahwinan Farah memang ada umpph! Bertemakan konsep Love Lake Garden, Farah & Johan akan disandingkan di atas pelamin yang direka indah oleh En. Ary, Wedding Couture.kredit to ohbulan





from lhmediatv on Vimeo.


Selamat pengantin baru Farah. Tak sabar nak tengok betapa umpph majlis itu nanti

Gambar pra perkahwinan Nurul Syuhada-TV3


13 ulasan:

chekpid berkata...

hi, slamat berkenalan. blog ni banyak juga cerita pasal selebriti eh. ai dah rajin menyinggah blog u :p

merahitujambu berkata...

moga majlis farah tu berjalan lancar kan

Umedia Network berkata...

wah!!! Like tema nya. huhu. :) nice info. ;)

Miss Y and Her World berkata...

errr dia kahwin dengan siapa? artis gak ke? jarang lah dengar cerita pasal Farah kebelakangan ni. dah low profile.

Awak Curang. Semua Salah Saya
Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?

Acik berkata...

wahhh .. jom pi putrajaya! :)

ct N honey berkata...

@chekpid
klu ada cerita best tu,share lah sama2 dgn semua

ct N honey berkata...

@merahitujambu
hrp cam tulah,bahaya tu kat tasik

ct N honey berkata...

@Umedia Network
mesti cantik kan

ct N honey berkata...

@Miss Y and Her World orang biasa saja namanya johan

ct N honey berkata...

@Acik
klu sempat bolehlah pegi

puanbee berkata...

cantiknya video dia ..

Suzie berkata...

Suka Farah, tambah lepas dia pakai tudung ni comel...moga jodoh diberkati lah untuk Farah...
ct macam boleh tiru la anak tudung tu ...yesssss heheheheh

ct N honey berkata...

@Suzie nanti kalau dah buat bolehlah share..boleh buat tudung raya

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/