Khamis, 14 Julai 2011

Video part 2-Fida Ibrahim dimalukan dalam Bang Bang Boom


Mungkin ada yang dah tengok rancangan Bang Bang Boom episod Fida Ibrahim pelakon Syurga Cinta di kenakan dalam rancangan tersebut. Ramai juga yang mengomen bahawa perkara itu tak sepatutnya di lakukan dan dipermain-mainkan.



Dalam episod pertama:
Satu majlis peminangan telah dijalankan oleh rombongan pihak lelaki, di mana lelaki yang kononnya nak meminang si Fida ni adalah Azuan Azmi(wartawan team Melodi). Fida ni tak tau pun yang Azuan ni nak meminang dia. So dia agak terperanjat sikitlah. Tapi bila pihak lelaki dan keluarganya sendiri tanyakan persetujuan dia, dia pun setuju. Sebab katanya kalau dah jodoh, dia terima. Dia siap boleh cakap kat Azuan 'Jaga Fida elok-elok'.Kalau nak tahu cerita lebih lanjut Fida Ibrahim dimalukan atau Begitulah berakhirnya



Jadi siapa yang terkena sebenarnya?. Walau apa pun perkara ini tidak sesuai untuk dibuat main-main.

19 ulasan:

SueZ berkata...

saya tak tengok r...nk kena cari ni

.:aZu:. berkata...

mmg x patut perkara pinang nikah ni utk dibuat jenaka...

NzA berkata...

buat la main2...kang jadi betul baru rasa!!!!

Yati berkata...

Bam Bam boom ke, wakena beb ke, dari dulu Yati tak suka tengok. Ntah apa yang best dan lawaknya, main-mainkan orang camni. Kita bukan omputih. Banyak benda sensitif orang melayu ni. Cuba terjadi kat batang idung dia atau family dia balik, suka ke? Pelik Yati.

Farhana Jafri berkata...

part 1 xtgk.. part 2 je tgk.. diorang knekan blik laki tu kn.. terkekek gelakkan laki tu.. bru dy tau bile trkne blik.. hik3

Puan Kutu berkata...

yg part1tak tgok,tp adk bgtau macam best,part 2 sy tgok.tp dah agak siapa yg kena.takkan dieorang nak malukan artis cmtu sekali kan.

Suzie berkata...

Saya tak tengok semua benda ni,dulu wakenabeb kenakan ziana zain dia sampai nak pengsan .sejak kes tu tak tengok lagi.Bila tgk Fida macam nak nangis tu kesian dia ,pandai dia berlakon tapi dia kenakan balik si Azuan tu hah...kan kau dah kena.Moga jadila jodoh diaorang ni ye ...baru kenang sepanjang hayat

Uиknowи berkata...

terbaekk :D
hek3

ct N honey berkata...

@SueZ
tgk aje episod 1 dan 2 kat sini,tak yah cari

ct N honey berkata...

@.:aZu:. setuju sesangat

ct N honey berkata...

@NzA klu betul pun x pe kot,masing2 masih solo

ct N honey berkata...

@Yati
ct pun jarang gak tgk rancangan ni..

ct N honey berkata...

@Farhana Jafri suspen aje,tapi adil lah kan

ct N honey berkata...

@Puan Kutu masing2 dah terkena,adil..

ct N honey berkata...

@Suzie klu betul apa salahnya..mmg kenangan terindah

ct N honey berkata...

@Uиknowи tq

Jendela Hati berkata...

wah tak patutnya buat main2 pasal pinang2 nie... lawak ker???

bukan apa ct, dulu sy penah kena dlm rancangan paknil... terkena masa nak lik keje.nak gi tgk abah di hosp, krew mmg gelak, kita sendiri yang ternganga)

ct N honey berkata...

@Jendela Hati
dah ada pengalaman sendirilah ni,dikenakan orang..tapi mmg tak baiklah buat cam tu kan,bagi mereka benda tu kelakar,tapi kita rasa mcm dipermain2kan pula

KuuSyafiqah ngok ngek berkata...

hahaa, mmg trkna..
tpi prkara ni mmg xptut dibuat main2..
xptut xptut..

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/