Selasa, 2 Ogos 2011

Giliran Ally Iskandar pula putus tunang


Selepas Apek dan Elia putus tunang, kini seorang lagi celebriti terkenal dalam bidang pengacaraan pula dengarnya dah putus tunang. Macam penyakit berjangkit pula. Dari apa yang di maksudkan dari artikel di bawah bunyinya macam Ally Iskandar sebab tiada lagi pengacara popular TV bertunang dengan peserta rancangan realiti. Bukannya apa Ct memang minat dengan Ally ni dari dulu lagi. Ternanti-nanti juga majlis perkahwinannya. Tapi khabar angin yang belum pasti kesahihannya membuatkan Ct tumpang sedih juga. Harap ini bukan betullah ye...

Ramai yang teruja & gembira apabila mengetahui berita mengenai pengacara popular tv yang berumur pertengahan 30 ini telah mengikat tali pertunangannya bersama seorang wanita, bekas peserta rancangan realiti, sekitar awal tahun ini.

Al-kisahnya, hari ini kami menerima berita yang kurang mengembirakan mengenai mereka berdua. Dengar cerita, sejak kebelakangan ini pihak perempuan telah meletakkan status seperti ‘I’m officially single’ yang sekaligus membuatkan ramai orang tertanya-tanya akan status pertunangan mereka.

Adakah pertunangan mereka sudah putus, atau kekal seperti biasa? Bukan apa, selama ini kami teringin nak melihat hubungan kedua-dua pasangan berakhir di jinjang pelamin. Iya’lah, si lelaki sangat hensem orangnya, yang perempuan pula memang cantik, sesuai sangat!ohbulan

13 ulasan:

fiq. berkata...

pulak, huhu

btw, pe nme tunang si ally ni?

Lelord berkata...

aah ritu baca pun rasanya mmg confirm ally

nelly berkata...

biar betul ~~
=,=

Umedia Network berkata...

Aik. Sekarang ni trend putus tunang ke? adui. Macam2 lah sekarang. Btw, nice info ct. :)

Nasuha Suhada berkata...

ishh..biar betul ni? alahaii..

Puan Kutu berkata...

ada dengar berita tentang nie..:)

Suzie berkata...

Tak ada jodoh .....kalau betullah..kesian pula Ally

Hunny Kitty berkata...

pulak dahhhh

diana berkata...

betunang lama sangt..
sebulan 2 sudah la..
aih..
tak de jodoh..
nak buat cemana..kan??

NuSaNa NoSa 91 berkata...

plop doh.. =.="

saiazuan berkata...

xbrapa minat sgt ally ni mengacara.. ish2 mcm2 la.. susah hidup dlm dunia populariti ni..

saya_arief berkata...

trending putus tunang.
T__T

Jendela Hati berkata...

dulu penah dgr ally berkwn bertahun2 tak pasti lak dgn org yg sama...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/