Sabtu, 13 Ogos 2011

Yusri KRU dan Lisa Surihani kawin 2012

Buat pertama kali, pengarah KRU Studios, Yusry Abdul Halim, 38, mengakui dirinya sedang bercinta dengan aktres popular, Lisa Surihani Mohamed, 25, sekali gus mengesahkan segala gosip sebelum ini dan jika tiada aral melintang akan ke jenjang pelamin tahun depan.


Akhirnya gossip selama ini bukan jadi gossip lagi. Tarikhnya belum ditentukan lagi, maklumlah kedua-duanya memang orang sibuk. Kita tunggukan aje nanti bila. Mesti tahun depan akan jadi best wedding of the year pula, dan ramailah yang nak sponsor. Maklumlah celebriti terkenal...bharian.com

11 ulasan:

Umedia Network berkata...

Wah!!! Tahniah untuk diorang berdua. Romantik sangat. huhu. :)

cik pha berkata...

akhirnya menagku jua hahaha semoga kekal laa

cik dot berkata...

serius ke? alhamdulillah ^^~

Cik Ila berkata...

Alhamdulillah...semoga kekal ke akhir hayat..

kakchik@ella berkata...

Alhamdulillah. 'Couple' ni mcm pinang di belah dua.

NMH berkata...

alolo...swet sangaaaaat

zety berkata...

alah..yusri ke?igt dgn sam.

tapi tak pe,dah jodoh die.alhamdulillah.

puanbee berkata...

yusry nk kawin dgn org cantik..

Puan Kutu berkata...

Alhamdulillah..mitak2 jadi!

Jendela Hati berkata...

selamat naik pelamin

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...

so..mmg konfem lah ura2 sbelum ni yer..bagus le tu,sama cantik sama padan ...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/