Rabu, 7 September 2011

Gambar anak lelaki Aqasha dan Nur Baizura-Alehandra Ahmad

SELEPAS memilih tarikh bersejarah 10 Oktober 2010 (10.10.10) untuk mengabadikan hari bahagianya bergelar suami, pada 25 Disember tahun lalu pula, pelakon dan penyanyi, Firdee Akasha Rosli atau Aqasha, selamat diraikan dalam majlis persandingan yang meriah di samping isteri tercinta, Nur Baizura Mohd Sabri, resepsi bagi pihak pengantin lelaki itu berlangsung di Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7, Shah Alam.

Pada 6 September 2011 pukul 6.14 petang pula Aqasha telah mengumumkan melalui laman twitternya mengenai kelahiran anak pertamanya bersama Nur Baizura Mohd Sabri.Bayi lelaki yang diberi nama Alehandra Ahmad Bin Firdee Aqasha. Tahniah kepada mereka berdua.

23 ulasan:

Elih Japahar berkata...

Comelnyaaa!...tak sabar pulak nak kahwen ni wakakakaa :D

FaKArePa!n berkata...

dah ber anak dah dia..huhu

NzA berkata...

lebatnya bulu kt muka baby tu...

Suzie berkata...

Dah ada anak dah...kita pun dah makin berumur lah kan

d_tieah berkata...

Comel arr..

Ruby berkata...

mata baby ni mesti sepet macam apak die.hehe..

nuhaz berkata...

comelnyee..

hafiz berkata...

comel..best nye dapat baby..tak sabar tunggu baby aku plak..=)

eva berkata...

mcm muka aqasha pulak yer heheh.. comel!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

cumelnya....

Yati berkata...

Comel! Macam ikut muka bapak dia. :)

Bancik berkata...

terbaek...

ct N honey berkata...

@Elih Japahar
hrp2 cepatlah,dah ada calon ke belum?

ct N honey berkata...

@hafiz
klu dak kawin tak lama lagilah,klu belum nampaknya lambat lagilah tu

ct N honey berkata...

@Yati
ct pun rasa cam tu

Ceritera Anak Sampah berkata...

bibir die mcm mak die..
cutenye!tetiba lak rse nak pregnant awal.

aimaniman berkata...

lebatnya bulu kat muka baby.. baby akak lebat bulu kat lengan, tapi cute laaa baby lebat bulu roma nie...akak suka picit2....

MissCt a.k.a MuqDeq berkata...

Muke aqasha!!.. Comelll.. :)

juanita berkata...

Besoo betul yer perut dia

ct N honey berkata...

@Ceritera Anak Sampah
bila dah kawin ni,mmg tak sabar nak anak sendiri

ct N honey berkata...

@MissCt a.k.a MuqDeq
kalu dah besar,mesti mcm abahnya,handsome

ct N honey berkata...

@aimaniman
bby masa kecil mmg comel,geram kita tgknye

ct N honey berkata...

@juanita
ct klu mengandungpun perut mmg besar,klu dah sarat tu malu nak keluar rumah

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/