Selasa, 27 September 2011

Gambar baju nikah/persandingan Nabil dan Zira-30 September 2011


Pelakon dan pelawak terkenal, Ahmad Nabil Ahmad, 28 bakal diijab kabulkan bersama pilihan hatinya Nazirah Ayub, 23 pada 30 September ini di Masjid Sultan Mizan, Putrajaya selepas solat Jumaat. Masjid berkenaan di pilih kerana berhampiran dengan kediaman keluarga sebelah perempuan, di Klang.
Jadi dengan eksklusifnya dari  ohbulan ini adalah baju pernikahan dan persandingan Nabil dan Zira pada 30 Sept itu nanti. Ala..macam tak surprise pulakan. Gambar ini mungkin di ambil untuk fitting baju mereka kot.

Baju nikah Nabil dan Zira
Nabil dan Zira bakal bernikah pada 30 Sept 2011
Cantiknya Zira...
 Nabil dan Zira (suka tengok gambar ini)


Manakala majlis resepsi penuh warna-warni berkonsepkan 'fairy tale' bakal diadakan di I-City, Shah Alam pada tanggal 2 Oktober ini, sekitar jam 8 malam. Pada majlis resepsi berkenaan, mereka akan mengenakan persalinan moden di mana Nabil dengan tuxedo, manakala Nazirah bersama gaun moden.
Mungkinkah ini gaun yang akan di pakai oleh Zira di majlis resepsi di I-City?...tunggu

15 ulasan:

p!q4h b@guss berkata...

cantiklah zira..

juanita berkata...

wahh..da bergambo macam pengantin laksss

puanbee berkata...

cantiknya ... ct tengok facebook .. bee ada sesuatu ..

Pharmalif berkata...

ha'ah, cantik. dah mcm pengantin posing. bakal isteri mcm kacukan saja. pandai nabil. hehe

syaidatie nurdilla berkata...

Simple n Nice.. x over pon.. @~@

FaKArePa!n berkata...

bakal bini Nabil ni comel..huhu

nuerule areyin berkata...

cantek la :)

Jendela Hati berkata...

sangat2 suka tgk dorang nie, terutama nabil... ceria aje...

ct N honey berkata...

@p!q4h b@guss
mmg cantik,tak mekap tebal pun dah cantik

ct N honey berkata...

@juanita
dah trend zmn sekarang,blm nikah dah bergambar sakan

ct N honey berkata...

@puanbee
ct dah baca,tq ye,...ct byk nak tanya tu

ct N honey berkata...

@Pharmalif
cantik,pramugari lah katakan

ct N honey berkata...

@syaidatie nurdilla
ye betul tu,mmg sempoi

ct N honey berkata...

@FaKArePa!n
tak sabar nak tgk gambar sanding sebenar mereka,mesti lagi cantik

ct N honey berkata...

@Jendela Hati
jgn lupa tgk gambar sanding sebenar mereka nanti,mesti lagi cute

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/