Jumaat, 30 September 2011

Gambar majlis malam berinai Nabil dan Zira

Satu majlis malam berinai untuk Zira dan Nabil telah di adakan malam tadi. Terima kasih kepada mycutemomentcom dan ohbulan yang telah memberikan gambar yang cantik ini. Pelaminnya sangat cantik, suka tengok.

Nabil dan Zira pada majlis malam berinai
Kak Engku pun ada
Pelamin Nabil dan Zira untuk majlis Malam Berinai

11 ulasan:

YOUsoF berkata...

Waah... Bertuahlah badan.. ;)


Pelamin yang CANTIK!

Michada berkata...

pelamin cantik.ceria!!!!

Suzie berkata...

suka combination pink n purple...

nick dot anis berkata...

cantik nyeeeeeeeeeeeeeeeee

Cetak Baju For U berkata...

semoga kekallah hendaknya... :)

yo87 berkata...

Blog artis tempatan yang menarik. :) Apa pun, nasihangit dah linkkan blog ni dekat :

http://nasihangit.blogspot.com

Boleh check kalau tak percaya. hehe ;p

Wanita2u berkata...

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej

Bajet Istimewa

NzA berkata...

ceria sgt pelaminnya....

Yati berkata...

Cerianya pelamin. Skrang ni malam berinai, pengantin lelaki pun join sekali. Masa dulu, orang pompuan je. :)

Jendela Hati berkata...

memang cantik lah pengantin dan pelamin dia. dua2 berseri jeee... seronoknye tgk ct... nazira posing mcm artis dh hehehe

Nikisa Izas berkata...

pelamin tu sgt menarik perhatian:)

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/