Sabtu, 24 September 2011

Gambar Mizz Nina & Joe Flizzow di Guinness Malaysia Arthur’s Day 2011

Dahulu, satu ketika dahulu, Mizz Nina ada menyertai satu pelancaran anjuran syarikat minuman keras — kecoh juga dunia hiburan. Malam ini,(23 Sept 2011) akan berlangsungnya konsert meriah untuk meraikan Arthur’s Day 2011 di Kelab Lumba Kuda Selangor, Kuala Lumpur.

Konsert ini akan menampilkan bintang antarabangsa Taio Cruz dan beberapa artis luar negara Asia lain. Menariknya, Mizz Nina & The Kartel Group yang di’wakili Joe Flizzow dan beberapa artis lain.

Seorang peminat hiburan yang mahu namanya di’rahsiakan menegur penglibatan Mizz Nina & Joe Flizzow yang merupakan seorang Muslim dalam acara yang di’anjurkan syarikat minuman keras ini.

Tahun 2009, kerajaan Malaysia melarang mana mana Muslim untuk menyertai konsert ini yang ketika itu di’hadiri Black Eye Peas. Namun khabarnya sekarang, halangan hanya untuk mereka di’bawah 18 tahun. wikipedia
info ini di ambil di rotikaya
Terlanjur Ct dah membaca dari blog rotikaya tu, cubalah cari dari google. Inilah sebahagian gambar Mizz Nina dan Joe Flizzow yang Ct dapat dari  guinnessmalaysia
Mizz Nina & Joe Flizzow -Arthur's Day Press Conference

Gambar ini di ambil semasa sidang akhbar Arthur's Day untuk memperkenalkan artis yang bakal membuat persembahan di konsert itu yang terdiri daripada Mizz Nina, The Kartel Group, Soler, Dragon Red dan penampilan istimewa bintang antarabangsa Taio Cruz. Oh... dia ambil gambar aje masa tu...uhuk...

11 ulasan:

nick dot anis berkata...

ishk3 apa nak jadi daaaa

FaKArePa!n berkata...

tak tahu halal haram ke??

Munna berkata...

diorg ni kalau dh jahil sgt pun tgk lah pada sesuatu yg terang dan nyata...dah jelas haram arak tu. walaupun tak minum tp bersekongkol dgn arak pun haram..

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...

mmg lah depa berdua xpgg gelas arak,tp yg terlibat sama2 tu watpaa.. haih ~

Suzie berkata...

orang kalau dah jahil itulah...cakap apa pun dah tak dengar

ct N honey berkata...

@nick dot anis
artis sekarang mcm tu lah

ct N honey berkata...

@FaKArePa!n
mesti dah tahu,tapi buat2 tutup mata

ct N honey berkata...

@Munna
tak tahu nak ckp apa,mcm mizz nina tu laki tak tegah ke?

ct N honey berkata...

@Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil
mcm mizz nina tu tahun lalu pun dia ada join gak konsert ni

ct N honey berkata...

@Suzie
betul tu,pemikiran dan kebaratan

Jendela Hati berkata...

susah nak kata apa dorang nie, akai pun ada...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/