Ahad, 4 September 2011

Telefilem 'Mak ok Jer!'-Astro Ria

Telefilem Mak ok Jer! adalah arahan Michael Ang.Saksikan malam ini jam 9mlm di Astro Ria lakonan Erra Fazira, Umie Aida, Dian P. Ramlee, Abby Abadi, Sharifah Sakinah, Didie Alias, Rashidi Ishak, Jehan Miskin, Along Rajalawak, Gambit, Zul Ariffin.




Telefilem ini berkisarkan Puan Mariam(Dian P.Ramlee) yang mempunyai seorang menantu yang didakwa terbaik di dunia. Mariam mempunyai tiga orang anak lelaki yang masing-masing mempunyai karakter yang unik.

5 ulasan:

shazmir berkata...

hahha..lawk lah cerita ni..

xyz4mir.blogspot.com

puanbee berkata...

tajuknya best tu ct ...

bee dah balas pm ct kat facebook

honey berkata...

Mmg telemovie yg menarik,tp syg cerita ni di copy 100% dr flm all wells end wells 92, lakonan stephen chow,maggie cheung dan leslie cheung.harap pngarh dpt buat flm cetusan idea rndri dan bkn copy dr hsl karya luar..

honey berkata...

Mmg telemovie yg menarik,tp syg cerita ni di copy 100% dr flm all wells end wells 92, lakonan stephen chow,maggie cheung dan leslie cheung.harap pngarh dpt buat flm cetusan idea rndri dan bkn copy dr hsl karya luar..

luqiz berkata...

@honey

Sejibik die tiru.. ingt sy sorg je pasan

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/