Selasa, 29 November 2011

Gambar Pertunangan Shida Harmi (Wanita Yang Didakwa Skandal Terbaru Apek/Khairul Fahmi)

Selepas nama Dahlia Teck menjadi sebutan ramai, hari ini, peminat bola tempatan sekali lagi digegarkan dengan cerita panas mengenai penjaga gol Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat berkenaan penyebaran foto mesra bersama seorang wanita baru-baru ini.


Shida Harmi bertunang
Menurut satu sumber pula menyatakan bahawa wanita dalam foto terbaru skandal Khairul Fahmi itu dikenali sebagai Shida Harmi. Wanita berkenaan telah pun melangsungkan majlis pertunangan pada Jun bersama jejaka yang dikenali sebagai Danial. Mereka juga merancang akan berkahwin pada bulan Disember ini.
Shida Harmi bakal berkahwin Disember ini
Menurut Apek, dia mengenali Shida sekitar awal tahun ini, antara bulan March. Ketika itu, Apek dan Elia masih belum bertunang lagi. Gambar itu pula diambil semasa mereka berkaraoke. jelas Khairul Fahmi.Baca lagi
Majlis Pertunangan Shida Harmi
                                   

20 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

oh...
nie gadisnya..
nampaknya lepas nie senyaplah kontroversi

puanbee berkata...

social sangat tu yg tersebar cerita macam2

Spongebob Tercekik berkata...

hari ni je da byk kali baca cerita khairul fahmi.. mcam2 gosip da..

Cho Zila berkata...

khairul fahmi = sebaik-baik kefahaman... tapi rasanya budakni tak faham2 dah nama melonjak mestiler orang carijer cerita pasal awaktu.. entahler harap dia boleh cemerlang terus tanpa sebarang kontroversi lagi...

kakchik@ella berkata...

Kesian KF kena gossip mcm2. Bila popular ni, nak socialise pun dah susah, kan.

AyiLarimA berkata...

Tak habis2 dgn gosip.. pemain bola pn a boleh kalahkn gosip artis skang ni.. hmm..

apa2 pun, hope gosip ni cepat pulih.. kita sbg blogger ni lbih baik jgn m'buruk2 kn lagi cerita yg blom psti k'sahihannya..

*p'ingatan buat diri Mira jugak :)

Golden Rose berkata...

macam2 la khairul fahmi ni...WALLAHU'ALAM

Tanpa Nama berkata...

hiasi peribadi dengan akhlak mulia,insyaallah tiada khabar berita yang burok akan terpapar dimana jua....

Pharmalif berkata...

kesian kat apek.. aku totap sapot kamu di dalam padang jer la. hehe

Shida Harmi berkata...

hi

Nurul ain berkata...

ada je hot story KF ni... hari2 msuk paper

ct N honey berkata...

@Citarasa Rinduan
hrp2 bolehlah diselesaikan secara baik kes kontroversi ni

ct N honey berkata...

@puanbee
sosial terlebih2,ambil gambar semua peluk2

ct N honey berkata...

@Spongebob Tercekik
sekarang ni skandal apek mmg jadi isu satu malaysia

ct N honey berkata...

@Cho Zila
orang dah terkenal ni,berita baik ke buruk ke jadi isu..kenalah jaga tingkah laku

ct N honey berkata...

@kakchik@ella
itulah yg perlu ditanggung bila dah popular

ct N honey berkata...

@AyiLarimA
betul tu,takut gak bila nak buat entry gossip ni,takut tak betul,berdosa

ct N honey berkata...

@Golden Rose
cuma dia aje yg tahu kebenarannya

ct N honey berkata...

@Pharmalif
kan elok klu cerita tentang bola aje kan,ini cite gossip aje...

Tanpa Nama berkata...

kalau tak mau digossip ubah le perangai tak senonoh tu.. kembali ke jalan yang benar... tula bila dah famous lupa diri...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/