Selasa, 27 Disember 2011

Gambar Percutian Yuna & Qi Yang Sweet di Eropah

Mesti ramai yang suka dengan pasangan yang sedang bercinta ni, Yuna dan Qi. Berita yang terbaruYuna dan Qi telah pun pergi bercuti bersama keluarga di Eropah. Macam-macam gaya gambar Yuna dan Qi diambil disana.

Berita lain tentang perkembangan terbaru Yuna ialah pelancaran album kedua Yuna yang menampilkan single lagu Melayu yang bertajuk "Terukir Di Bintang"  pada Januari 2012 kelak. Jom layan gambar romantik dan kelakar Yuna dan Qi di Eropah.









Gambar dari twitter yunamusic


7 ulasan:

Huda berkata...

diaorang ni memang sangat sweet..suka sangat, cepatlah diaorang kawin kan..

Mr. J berkata...

erk.. cepat2 lah sangat.

* Ada masa datanglah ke Rumah Mr J : www.pengeRindu.com

::CIK LYNN:: berkata...

sweetnya...=)

fer berkata...

btol3!!

Aida Azryn berkata...

diorang sama padan.. sweet..;)

Alieza Dayasari berkata...

nice couple... ehh ada fer di sini..
fer tu kawan saya.... kawan sekelas..
tak sangka dia drop by di sini....

ohh yer..
nk tnya kak ct ...
kalau kak ct komen di blog saya..
bila saya klik nma kak ct, terus ke blog kak ct..
tp ada sesetengah tu, bila klik nama, akn kuar profile blogger tu..
mcm mana nk buat. bleh ajar?

ct N honey berkata...

@Alieza Dayasari
oh..senang aje..bila dah komen sebelum kita terbitkan klik dulu nama/URL,isikan pastu terbitkan.

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/