Jumaat, 30 Disember 2011

Video Penuh & Sinopsis Drama Tentang Dhia Episod Terakhir (Episod 30)

Berakhirlah sudah Drama yang diminati ramai Tentang Dhia. Ramai yang tak suka dengan endingnyakan.


Sinopsis Slot Akasia Tentang Dhia Episod Terakhir
Dhia dapat rambut palsu dari Melly sebagai hadiah hari jadi. Azmi dan Melly berkahwin. Kanser Dhia semakan teruk. Dhia masih merahsiakan penyakit kanser kepada Zikir. Semua kegiatan Salmi terbongkar selepas Melly, Azmi dan Raffi bergaduh di rumah Salmi. Dhia diberi pilihan untuk bermadu atau cerai dengan Zikir. Nenek Zikir, Zetty dan Salmi suruh Dhia bagi kata putus. Dhia tak kesah nak bermadu asalkan Zikir dapat zuriat.

 Rose dan Zikir akhirnya berkahwin. Satu pergaduhan berlaku Rose telah menolak Dhia lalu terjatuh. Dhia mengalami pendarahan kerana sakit kansernya. Baru semua orang tahu tentang penyakit Dhia termasuk Zikir.
Dhia mati di hadapan Zikir. Zikir pun mati bersama-sama dengan Dhia berpelukan di atas katil hospital kerana serangan angin ahmar.

Untuk mereka yang tidak berkesempatan menonton episod 30 (terakhir) Tentang Dhia bolehlah tengok di sini.



13 ulasan:

syaz@rozelt berkata...

w'pun x tengok drama nie leh x nak layan episod las je..mungkin kurang feeling kan..hihi

Fendy berkata...

xtgk cite ni...tgk episod awal je..

maksu berkata...

mmg x puas ati pon dgn endingnyer..ape citer yg jahat plak..nk gak tau..huhuhu..

cik ika berkata...

ta dpt tgk endingnye..semalam merayap kt kuantan..lg sadis..

syaz@rozelt berkata...

Baru habes tengok..kwn dekar sebelah nangis tresak2..hihi

Muaz Faris berkata...

hai, ade hadiah utk ct di blog mf

ct N honey berkata...

@Muaz Faris
terima kasih Muaz,tapi blog ct ada masalah tak boleh masukkan URL blog lain macm yang Muaz buat tu,tapi ct dah letakkan blog Muaz dalam blog list. Terima kasih sekali lagi,terharu sesangat..

ct N honey berkata...

@syaz@rozelt
tak sangka hebat jugak drama ni ye..sampai boleh menangis

ct N honey berkata...

@cik ika
saya pun sempat tgk separuh aje..tu yg cari videonya,nasib baik dapat.

ct N honey berkata...

@Fendy
ct pun mcm tu gak,x de lah ikut setiap episod, mana yg sempat aje

ct N honey berkata...

@syaz@rozelt tak pe nanti orang bercerita boleh gak tumpang,sbb tgk gak wpun episod last

Tanpa Nama berkata...

Gila lah tak pernah kita mengis sebab tengok drama ada pun sikit.

Aini Zulkafli berkata...

Hohoho, so sweet.

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/