Ahad, 22 Januari 2012

Hantaran Artis-Hantaran & Video Perkahwinan Ally Iskandar & Nurfarahin Romli@Farah Lee

Hanya 2 kali lafaz, Ally Iskandar telah dinikahkan berwakil wali bapanya, Romli Bin Ismail oleh jurunikah kawasan Kampung Atas Tol, Tuan Haji Mohd Abu Bakar dengan mas kahwin berjumlah RM250.

Farah lee menerima 7 dulang hantaran berupa gubahan sirih junjung, telekung dan sejadah, sebentuk cincin dan mas kahwin, sebuah rumah, sebuah Mac Book Pro, sehelai baju kurung, kunci rumah dan senaskhah Al-Quran.
 









Pihak lelaki, Ally Iskandar menerima 9 dulang hantaran daripada pihak perempuan iaitu set pakaian lelaki, sedulang manisan, kelengkapan baju melayu, sejadah dan jubah, gubahan bunga rampai,sebuah iPhone dan sebentuk cincin.





Gambar dari   ministryofmoment dan  gua.com  





9 ulasan:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

tahniah buat pengantin baru....

cheqna berkata...

sekali imbas farah ni macam anak aznah hamid tu..sheera iskandar
moga bahagia hingga ke hujung nyawa
insyaallah

Nasuha Suhada berkata...

comey sangat hantaran diorang..cute..

pena rozie berkata...

Tahniah...

Jendela Hati berkata...

cantek manis isteri dia... hantaran pun cantek kreatif

saharinasaharudin berkata...

ayu comel farah lee ni.pandai plak tu.btuah Ally ;)

myr amyra berkata...

comel farah lee nie..dorang dua nie sama cantik and sama padan...:)

.........cP~ berkata...

Lepas ni orang tak tanya dah kat Ally Iskandar bila nak kawen. Tapi, tukar pulak, bila nak dapat baby. Hehe. Lumrah orang media.

syaz@rozelt berkata...

nice nyer hantaran kpd pihak lelaki..hihi

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/