Isnin, 30 Januari 2012

Video Surprise Alyah Di AJL26 Menjadi

Rasanya ramai yang melekat di depan TV malam tadi menyaksikan Anugerah Juara Lagu  Ke-26. Cuma untuk entry ini nak cerita sikit pasal persembahan Alyah yang membawa lagu Kisah Hati. Bila Alyah mula menyanyi aje, terpegun seketika bila Alyah jadi Barbie Doll atas pentas tu.





Tapi yang paling best kemunculan Hero Malaysia, siapa lagi kalau bukan Remy Ishak di akhir persembahan. Sebenarnya tak ada siapa pun tahu yang Remy akan muncul sebagai 'cameo' dalam persembahan Alyah pada AJL 26 yang baru berlangsung semalam tadi.

Alyah jadi Barbie Doll di persembahan AJL26
Menurut Remy, "Orang-orang di Media Prima, 'crew' teknikal TV3 yang menjayakan AJL 26 malam tu pun tak tahu yang dia akan muncul dalam persembahan tu, cuma yang tahu pasal kewujudannya adalah Alyah sendiri, tenaga kerja dan kawan-kawan dia je. Ini semua gara-gara Alyah sendiri, yang minta kami semua merahsiakan perkara ni.., nak buat 'surprise' katanya, dan Tada...Remy keluar masa minit terakhir..


Dan akhirnya Untuk persembahan terbaik AJL26 dirangkul oleh Alyah-Kisah Hati







 

9 ulasan:

maszull berkata...

assalamualaikum CT...tahniah buat Alya menang persembahan terbaik...:)

Citarasa Rinduan berkata...

thanks berkongsi. semalam k.ayu tak tonton pun

AsH ShiKaNo berkata...

Alyah memng ptot dpt lah..hehe..

do come to my blog :) ade crite pasal AJL 26 jugk...

http://akulovehunter.blogspot.com

Lelaki Ini berkata...

rasanya alyah buakn setakat patot menang persembahan terbaik,

tapi patut jugak menang tempat ketiga!

shera haifa berkata...

suka lagu kisah hati.. biarpun ia tidak ada kene mengena ngan kisah diri..:)

mama salina berkata...

Gud job alyah...anyway congrat....

Yati berkata...

Suka lagu ni. :)

Ila berkata...

berbaloi ek peluk remy ishak..hehehe..menag gak persembahan terbaik

Jendela Hati berkata...

suara dia memang power... mmg tak sangka remy akan keluar..

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/