Selasa, 6 Mac 2012

Gambar Bulan Madu Yusri & Lisa Surihani Di Switzerland

Setelah lima tahun menduda, akhirnya pengarah filem, Yusry Abdul Halim, 38, bertemu jodoh buat kali kedua bersama pelakon, Lisa Surihani, 26, dan mereka telah disatukan pada 23 Februari 2012 yang lalu di Hotel Marriot.

Selepas majlis akad nikah, pasangan merpati dua sejoli itu diraikan pula dalam majlis resepsi yang diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa (PICC), Putrajaya, pada 26 Februari.

Pasangan itu telah terbang ke Switzerland untuk destinasi berbulan madu. Di sini nak kongsi kebahagian mereka berbulan madu di Zurich Switzerland dan kemudian mereka akan ke Cannes (France), Itali dan beberapa negara lain.
Lisa dan Yusri berbulan madu di Switzerland
Mereka nampak kesejukan berlatarbelakangkan gunung bersalji yang sememangnya amat sejuk. Teringat pula kenyataan Yusri tempoh hari bila bercakap soal anak, Yusry sudah bersedia dan teruja untuk menimang cahaya mata bersama isteri tersayang. Harap-harap lepas pulang dari berhoneymoon nanti ada khabar gembira buat semua peminat pasangan pengantin baru ini.
Romantiknya Lisa dan Yusri berbulan madu








Gambar dari  www.myartis.com 




Ini pula adalah gambar romantik Lisa dan Yusri untuk post Wedding mereka


11 ulasan:

::CIK LYNN:: berkata...

waaa....romantiknya...=p

Ummi Hanie berkata...

wah..bahagianya... :)

NOOR FATIN berkata...

romantiknya!! heheh.. nampak yusry hensemmm,, hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

bestnya tngk video ni....

tiba2*teringat kat laki* plak kakD rasa mcm nak balik....hehehehhehe

Syahrulzaman Ahmad berkata...

perghhh

ct N honey berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ha.ha.ha sabar...pukul 5 nanti boleh balik.....

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata...

wahhh !!! rezki dorg dua .... doakan bahagia je utk diorang .. insyaALLAH kekal ke akhirnya ... amin ... :D

Miss Anis berkata...

wahh.....bahagia...

kerjakosong berkata...

http://jobkosong4all.blogspot.com/ Job kosong 4all ,menyediakan iklan yang membantu dalam pencarian kerja dengan lebih mudah sama ada pekerjaan dalam KERAJAAN mahupun SWASTA dan sentiasa akan diupdate bagi memastikan setiap daripada kekosongan jawatan dapat dipenuhi dan membantu mereka yang ingin mendapatkan pekerjaan.

Miserable J berkata...

Hanimun tempat sejukkk...beshnyerrr...

shazlynn fazlynn berkata...

bestnya mereka nie...romantik habis

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/