Isnin, 26 Mac 2012

Siti Nur Fatihah Buat Laporan Palsu Didakwa Dirogol

Mesti ramai yang ingat kes culik Siti Nur Fatihah Mahadi tempoh hari. Yang paling menyakitkan hati adegan penculikan itu adalah rancangan yang telah diatur bersama teman lelakinya. Sekarang ini pula Siti Nur Fatihah Mahadi mendakwa yang dirinya kena rogol.
 Siti Nur Fatihah Mahadi

Tindakan tegas akan dikenakan kepada remaja, Siti Nur Fatihah Mahadi, 15, yang membuat laporan polis dirinya dirogol sedangkan pemeriksaan mendapati tiada kesan diperlakukan demikian.

Ketua Polis Daerah Pekan, Superintendan Yahaya Othman berkata, pemeriksaan doktor di Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA), Kuantan, mendapati tiada kesan boleh mengaitkan remaja berkenaan dirogol.

Menurutnya, pemeriksaan mendapati tiada kesan koyak atau cedera pada kemaluan remaja terbabit yang sebelum ini dilaporkan hilang.

Katanya, pihaknya tidak pasti tujuan utama remaja itu membuat laporan polis dia dirogol teman lelakinya tiga hari lalu sedangkan kejadian itu tidak berlaku.

“Siasatan lanjut akan dilakukan bagi mengenal pasti tujuan sebenar remaja itu berbuat demikian selepas dia dikesan berada di rumah teman lelakinya yang berusia 26 tahun di Kampung Merchong, dekat sini.


15 ulasan:

jefftokeyburger berkata...

kalau mak bapak pun dia sanggup bohong apalagi org lain........

Huda berkata...

ntah apa2 la budak ni..

nana kamarul berkata...

ntahpape je. gile dah budak ni. dah gatal sangat kott. pelik pelik -.-

shiema sufian berkata...

Hari tu buat kata kena culik bagai, memang tipu je ni -.-

::CIK LYNN:: berkata...

aish...terok btol la...nanti suma org xsuka kt dia...kna rogol btol2, bru padan muka...huhu

LiErOSe~QiEmi berkata...

tekanan ke ape ntah budak ni, wat malu org kuantan je

❖ FS ❖ berkata...

Budak remaja zaman sekarang , terukkk . hmmmm

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

apakah pekdahnya dia nak menipu ni?hairan ahkak...

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

budak ni rasa dia pandai padahal dia bodoh sebenarnya. dia ingat buat polis report kena rogol polis amik statement dia camtu je lepas tu dakwa kt mahkamah. Dia x tau mesti ada check up dulu.. kesian mak bapak dia

~ miSs rAkinAh ~ berkata...

mgkn budak nie tekanan sgt kot..sbb tu snggup tipu mcm2 crite..isk2..
kene kaunseling la dak nie..cukup2 la tu memalukan parents..

same2 kite amek iktibar~ ^__^

maszull berkata...

assalamualaikum CT...budak2 remaja skg buat sesuatu x fikir panjang ikut suka mereka je...:)

sHa berkata...

i rasa sumthg wrong dgn bdk nie..dia cuma ambil kesempatan ke atas kes2 kehilangan bdk ..so dia pun bt cerita sama..ketika I berusia 15thn pun xterfikir sedemikian..walau apapun masalah dihadapi..bdk2 skrg terlalu advance..btl x?

yaya biela berkata...

apa ke hal budak ni..mahukan publisiti kah?sampai sanggup menjatuhkan maruah diri sendri..aihhh..tak faham dengan budak2 zaman sekarang.

Kesilapan Dalam Filem CINTA KURA KURA (klik) berkata...

budak ni memang x tau apa dia buat... ampeh

Giler Bola berkata...

x pasal2 jadi popular budak ni..hahaha

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/