Sabtu, 10 Mac 2012

Terkini! Gambar Terbaru Nur Amalina Che Bakri-Pelajar Cemerlang SPM 2005

Tahun lalu kita dikejutkan dengan berita tentang pelajar cemerlang Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2005, Nur Amalina Che Bakri yang telah berubah penampilannya. Amalina yang sekarang dalam pengajian perubatan di Universiti Edinburgh itu kini sedang menamatkan pengajian tahun akhirnya. 
Nur Amalina & Neelofa dalam rancangan Nona TV3
Berita terbaru, Nur Amalina akan muncul tidak lama lagi di dalam rancangan Nona TV3. Sekarang ini pengacara Nona Neelofa, berada di University of Edinburgh, Scotland untuk temubual eksklusif Nona bersama Nur Amalina Che Bakri. Neelofa sempat mentweet gambar terbaru Nur Amalina di sana.

Jangan lupa nanti tengok Nona di TV3 ye. Tapi tak tahulah bila tarikh siarannya.
Neelofa menemuramah Nur Amalina untuk rancangan Nona TV3
Gambar Nur Amali yang seksi

10 ulasan:

Joanna Yunus berkata...

malas nak buat ulasan tapi bagi saya biarlah kita ni pandai tapi akhlak dan kepandaian kita seiring

Mohd Khairi Khadzir berkata...

panjangnya rambut die >_<

PutraRocker berkata...

thisisbestbero

Tanpa Nama berkata...

kesian kan...ini namanya bodoh pandai..

faiz fakhirin berkata...

bila terlampau cerdik..susah gak..

Ali berkata...

kesian dia, asal dah berubah ? speachless.

http://alibasyir.blogspot.com/2012/03/jemputan-ke-digi-wwwow-awards-2012.html

Tukang Hati berkata...

sambil menyelam minum air

Sam Banjamin berkata...

wanita hebat... aku tak nafikan... tumpang bangga dengan pencapaian beliau... tanpa memandang kontroversi yang melanda.. dan menganggapnya sebagai isu-isu picisan kepada mereka-mereka yang cuba menangguk di air yang keruh...

#########

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/entry-ringkas-tegur.html

Founder of Gerila Penulisan Kreatif datang singgah MENEGUR kamu... sudi-sudilah ke tempat kita ya... berbesarlah hati kita dengan kunjungan orang di sana... komen la di ruangan komen yang ada tu... tinggal la jejak di chat box kat bawah tu... kalau sudi...

p/s: Klik la pada button 'like' pada Fan Page Blog TheTimelines... Agar saya lebih mempunyai kekuatan, dari sokongan-sokongan orang-orang macam kamu..

Anjungsena berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Anjungsena berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/