Khamis, 26 April 2012

Gambar Pra Perkahwinan Awal & Scha- Ala Pearl Harbour

gambar Pra Perkahwinan Awal & Scha
Yang sangat menariknya gambar Pra Perkahwinan Awal dan Scha ini ialah, lain dari yang lain. Selalunya kita tengok pasangan pengantin akan buat shoot di taman bunga kalau tidak pun tepi tasik.
Tapi berlainan pula bagi pasangan Awal dan Scha ini, “ala-ala Pearl Harbour gitu!”.
Gambar ini telah diambil oleh  jurufoto, Saiful Nang dan telah berkongsi dengan semua melalui laman Facebooknya, sebentar tadi.

Menurut Saiful Nang sessi fotografi yang di’jalankan baru baru ini mengambil tema penuh berani Best Man Win yang menggambarkan kesungguhan Awal Ashaari dalam usaha memenangi hati Scha al-Yahya.

Awal Ashaari mengenakan persalinan ala tentera atau pahlawan perang & Scha al-Yahya tampak classy dalam persalinan yang menggambarkan beliau sebagai gadis idaman Malaya.

Penggunaan stesen keretapi untuk sessi fotografi ini sebagai simbol pertemuan Awal Ashaari & Scha al-Yahya dari dua arah yang berbeza. Enjoice!

Klasik dan antik, kan?

Best Man Win-Awal Ashaari







7 ulasan:

adianiez AIDA berkata...

ntah ntah belakang tu tabir hijau tak? hi hi...

Huda berkata...

cantiikkk

maszull berkata...

assalamualaikum C....cantik n menarik gambar ni....:)

nadhirah mohamed berkata...

akak,follow blog sy ye..
www.theuglylittlegirl.blogspot.com
tq

Jendela Hati berkata...

kelasss pic dorang...

shazlynn fazlynn berkata...

wow!! nampak sangat class....lain dari lain.. ;p

Alieza Dayasari berkata...

Terus terang lah kan.
mmg gambar pre wedding mereka ni meletop.. smart gitu.

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/