Khamis, 12 April 2012

Sinopsis & Trailer Filem Uncle Usin-19 April 2012

Filem Uncle Usin ini akan menemui penonton dipawagam pada 19 April 2012. Uncle Usin menyaksikan Zizan Razak (Raja Lawak), Johan Raja Lawak, dan Nabil Raja Lawak menjadi penyiasat iaitu Spy 13. Kalau sudah semuanya pelawak mesti tak berhenti ketawalah nanti. 


Filem Uncle Usin diterbitkan oleh Sketch 7 dan diarahkan oleh Husri HJ Husain. 


Sinopsis Filem Uncle Usin
Filem ini menceritakan kisah Spy 13, detektif persendirian yang berjaya dan terkenal dalam menyelesaikan kes-kes yang diamanahkan kepadanya. Dia yang berbakat mempunyai pelbagai keupayaan seperti menerbangkan bola kecil kepada musuh dan perubahan persekitaran pula dia suka sebagai hasil yang dibawa oleh seorang guru misteri. Apabila Perisik 13 diupah untuk membongkar rahsia bahawa bapanya menyimpan, dia akan mendapati plot jahat yang lebih besar, yang melibatkan beliau mengembara di seluruh negara, di mana beliau menemui adiknya merupakan guru yang sama. Tetapi yang Uncle Usin?

Turut berlakon dalam Filem Uncle Usin ini ialah Syikin Kamal, Tania Zara, Ebby Yus, Mat Over, Angah Raja Lawak, Tauke dan ramai lagi.1 ulasan:

zulhilmi tempoyak berkata...

Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu.

Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.

Saya pernah memenangi acara lompat dan lari dalam guni semasa darjah 2. Pernah makan burger dengan kawan-kawan sambil sengih sebab terlupa tutop zip.

Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


Ehhhhh…. Silap komen ke ni.. ;p

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/