Jumaat, 20 April 2012

Zahida Rafik Jawab Isu Skandalnya di Twitter

Ekoran pendedahan skandal Zahida Rafik dan Shafie Apdal terbongkar, banyak komen yang diterima Zahida menerusi akaun Twitternya. Twitter zahida rafik sesak dengan pelbagai soalan yang bertanyakan perkembangan skandal tersebut. Ada soalan baik-baik, ada juga yang terus terjah melulu, ada juga yang serkap jarang, ada yang terus provoke. 

Berikut antara komen balas Zahida yang seolah-olah marah dengan tindakan sesetengah pihak yang menghentamnya. 
Twitter Zahida Rafik
Update
Pelakon wanita terkenal Zahida Rafik mengancam mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang menuduhnya menerima wang RM1.5 juta daripada menteri Umno yang didakwa mempunyai "hubungan intim" dengannya.

Menjawab soalan peminat di Twitter, Zahida menafikan dakwaan itu dan berkata peguamnya sedang meneliti kes itu.

"Saya tidak lakukan apa-apa berkenaan perkaran itu. Peguam saya sedang menyelesaikan perkara itu sekarang! Jadi biarkan mereka (lakukannya), OK!

"Tunggu saja berita baik,OK!" katanya dalam laman blog mikro itu.

PKR kelmarin mengetengahkan laporan polis mendakwa terdapat seorang menteri pusat membayar sehingga RM1.5 juta kepada seorang Zahida dalam tempoh empat bulan "hubungan intim" mereka.

Laporan polis itu didakwa dibuat oleh Noor Azman Azemi, 38, pada 13 Mac di balai polis Ampang selepas artis itu dikatakan mendakwnya melarikan diri dengan wang sebanyak RM200,000.

Saudaranya dikatakan memberikan salinan itu kepada anggota parlimen Ampang Zuraida Kamaruddin yang kemudiannya mendedahkan kandungannya kepada pemberita di lobi Parlimen dan mempersoalkan sumber dana menteri itu.

Zuraida mendakwa artis itu menerima RM58,000 pada Oktober lalu, RM112,000 pada November, RM330,000 pada Disember dan RM510,000 pada Januari tahun ini. 



6 ulasan:

miss m berkata...

pandai sebut Allah..tp pakaian tak ingt plak Allah..astagfirullah...:(

pena rozie berkata...

hahahahaha... cakap x cermin diri.

Tanpa Nama berkata...

ni la sikap artis bodoh... bila dapat duit melacurkan diri x ingat ALLAH,bila dah kena hentam kat blog dan media baru kau ingat dan percaya ALLAH,bila kau ubah muka ciptaan ALLAH tu kau x ingat pulak, very stupid artis, bodoh!!!!!

jimbelladona berkata...

Sebut Allah tu pun pasal tau eja jer...yg lain2 semua x tau...seronok aku bila di bongkarkan begini..apa service yg dia bg sampai boleh kaut 1.5 juta....sendiri bayangkan

jimbelladona berkata...

Sebut Allah tu pun pasal tau eja jer...yg lain2 semua x tau...seronok aku bila di bongkarkan begini..apa service yg dia bg sampai boleh kaut 1.5 juta....sendiri bayangkan

Tanpa Nama berkata...

dia dengki la dgn bestfrens dia yg kawen dgn " somebody"... Allah Allah sebutla slalu bila dtg hidayah tau la kau nak mnjwpnya

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/