Selasa, 11 September 2012

Beg Cotton + Jeans Untuk Dijual (Murah,Cantik & Banyak Pilihan)

Untuk melihat koleksi terbaru bulan Oktober Beg Cotton + Jeans sila ke Facebook.Lebih banyak corak dan pilihan.

Beg cotton + Jeans untuk dijual. Boleh pilih berbagai warna dan corak. Beg ini adalah Handmade yang dijahit sendiri oleh tuan blog. Boleh dibawa kemana sahaja dan sesuai untuk mengisi keperluan baby juga dibawa ke sekolah dan pergi shopping.
Contoh beg cotton +Jeans yang telah dijual
Beg cotton + Jeans corak berbunga-sold out
Beg cotton + Jeans corak bunga besar-Sold out
Beg cotton  + Jeans warna kuning terang-CEPAT! Last stock
Beg cotton bercorak jalur dan polka dot -sold out
Beg cotton + Jeans corak merah dan pink-sold out
Beg cotton bercorak hitam putih
Beg cotton warna hitam putih dan bercorak 'love'
Beg cotton + Jeans warna ceria-sold out
Beg cotton bercorak bunga kecil
Beg cotton + Jeans berbunga besar dan warna terang-sold out
Beg cotton bercorak 'simple'-sold out
Beg cotton + Jeans berbunga kecil dan warna lembut-sold out
 Beg cotton + Jeans(detail)Warna dan corak adalah limited, hanya dijual yang sama warna dan corak 1 atau 2 helai sahaja. Jadi siapa cepat dia dapat.
Kain cotton dan jeans jenis tebal.
Boleh request jika ingin panjangkan talinya mengikut kesesuaian anda,tapi bergantung jika masih ada stock kain.
Ukuran panjang,lebar boleh tengok gambar diatas.
Ada 3 poket didalam beg dan ruang dalam beg sangat luas.
Hanya beg yang bertanda no 1-12 yang masih ada stock.

Beg cotton + jeans warna merah & polka dot hitam -sold out
beg cotton + Jeans ukuran dan gambaran dalam beg
Kalau ada rakan-rakan diluar sana yang suka dan berminat hendak membeli bolehlah hantar e-mail kepada sitinoorhz@gmail.com ataupun tinggalkan komen dibawah,Ct akan contact balik. Juga boleh add di Facebook  untuk lebih senang berurusan juga boleh melihat berbagai lagi jenis Handmade yang telah dihasilkan.

Untuk mengikuti koleksi terbaru Handmade ct N honey sila ke Fanpage ct N honey


32 ulasan:

Irfa berkata...

menarik
boleh isi telekong dan juga baju baby nak ke umah pengasuh

bape rm?sori fb xleh bukak

ct N honey berkata...

@Irfadah hantar email,nanti check email ye

maszull berkata...

assalamualaikum ct...cantik beg tu sungguh kreatif skali...:)

Joanna Yunus berkata...

Ok email saya harga ye.... joannayunus191072@gmail.com

ct N honey berkata...

@Joanna Yunus
check email ye

ct N honey berkata...

@maszull
terima kasih,klu minat jangan malu,pilihlah satu

Joanna Yunus berkata...

email dapat dah.... lepas tu nak tanya bukan u di seremban ke....

ct N honey berkata...

@Joanna Yunus
saya dah balas email.check ye

Nur Misnan berkata...

cantik + menarik..

aku eryati berkata...

berapa harga tu?

ct N honey berkata...

@aku eryati
saya dah htr email,check ye

ct N honey berkata...

@Nur Misnan
tq,klu berminat jgn segan2 pilih ye

Fyruz berkata...

comelnya..
berapa RM?
ziruz_travolta@yahoo.com..

K.A.M.I berkata...

cantik lahhh
nak tahu harga boleh?
farhanahrasid@gmail.com

~suHaNa~ berkata...

email harga kat saya pls nana_26337@yahoo.com.tq

cahaya berkata...

nk tahu harga bleh???
cahayalina87@gmail.com

Mami Illysha & Iris berkata...

pm harga boleh tak?

ct N honey berkata...

@~suHaNa~
sorry alamat email salah lah...

ct N honey berkata...

@cahaya
dah hantr email check ye

ct N honey berkata...

@Fyruz
dah hantar email.check

ct N honey berkata...

@K.A.M.I
dah hantar email

Abdul Muhaimin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Abdul Muhaimin berkata...

Pm price..tq... areen164@yahoo.com

Abdul Muhaimin berkata...

Pm price..tq... areen164@yahoo.com

ct N honey berkata...

@Abdul Muhaimin saya dah hantar email

Dianaa berkata...

price?
ftndiana@ymail.com

EPIK berkata...

cantiknyer...rasa cm nk wat sndri lak..hahaha

Hotel Dibina Atas Pokok

ct N honey berkata...

@Dianaa saya dah htr email.check ye

My name is Jirah berkata...

nak taw harga jirahandan@rocketmail.com

ct N honey berkata...

@My name is Jirah
saya dah hatr email

wan nazira berkata...

salam
ada stok lg x??
bleh pm harga??

ct N honey berkata...

@wan nazira
w,slm nazira.boleh tgk koleksi terbaru 2013 di sini
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.581198158563729.103732194.100000206502557&type=3

ataupun terus ke personel FB saya
https://www.facebook.com/sitinoor.misro

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/