Ahad, 11 November 2012

Nama Peserta Handmade Bag ct N honey 1st Giveaway

Berakhir sudah Handmade Bag ct N honey 1st Giveaway. Bagi mereka yang join GA ini diucapkan terima kasih. Untuk mereka yang tidak sempat nak join mungkin GA yang akan datang boleh lah join pula ye.

Sebelum nama pemenang diumumkan Ct nak bagi suspen kepada semua peserta Handmade Bag ct N honey 1st Giveaway. Ini bukan entry nama pemenang tetapi untuk memastikan tiada nama peserta yang tercicir di senaraikan dalam list Handmade Bag ct N honey 1st Giveaway.

Sila pastikan semua syarat Handmade Bag ct N honey 1st Giveaway telah dilakukan. Jika ada nama peserta yang tiada di bawah ini sila inbox di FB sitinoor.
Senarai nama peserta Handmade Bag ct N honey

Nama pemenang akan diumumkan dalam 2-3 hari lagi. Sila pastikan anda tidak ketinggalan atau lupa pula. Mungkin nama anda akan diumumkan sebagai pemenang Handmade Bag ct N honey 1st Giveaway.
(Nama peserta menggunakan nama FB)
1.karen.nisa.96
2. ftndiana27
3. AdindaFiQhummie
4. ainooooooot
5. OshinJamel
6. sitinursyuhada.salleh
7. AkuFarra
8.suhaila.zahari
9. nurzaayub
10. AimieMimot
11. dhiya.alisha.3
12. amy.fendi
13.afievy.ivy
14. kaysbk
15. syafiqah.screamo
16. mieyra.ya
17. nadratulsyazwana
18. mohdnoorshawal
19. cherosliza.chemat
20. hanis.syazana
21. lia.yaya.562
22. puteri.siput.7
23. Rolypolyincopacabanana
24. IsabelEisner
25. ixora.maahadian
26. lyllasengal.fcuk
27. yanashah97
28. wadahberbicara
29. ainaa.lala
30. PieAhsen
31. rarafreak
32. mariah.sibawayhi
33. kaybee8481
34. GadisSemasa
35. ena9074
36. eyka.rahim
37. deqla.norumara
38. lyllasengal.fcuk-blog ke-2
39. laughlovelifeforever
40. saiasukekucim
41. tempahancrochet.danmanik
42. lastchildofhashim
43. Maisarahcookies
44. akmarwati
45. NurhanimMohdEhier
46. amimimusa
47 nurbazilahburhan
48. cherosliza.chemat
49. nadia.raf
50. intan.akma

Sila beri maklum balas sebelum 13.11.2012. Jika tidak anda tidak berpeluang mendapat hadiah Handmade Bag ct N honey.

Tahniah-Pemenang Handmade Bag ct N honey 1st Giveaway.

9 ulasan:

maszull berkata...

Assalamualaikum ct....ada segmen ke ni....mama terlepas pandang la ni....:)

Are-name berkata...

Salam...nama saya takda pun?


http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/handmade-bag-ct-n-honey-1st-giveaway_7.html

fb id: hanim hashim

Maisarah berkata...

Assalamualaikum, nama saya tak de pun ? :) http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/handmade-bag-ct-n-honey-1st-giveaway.html

Maisarah berkata...

ID facebook ada di dalam entry

Dianaa berkata...

nombor 2, harap nombor tu bertuah :D

Khairul Bariah Salleh berkata...

ada, nombor 33..tq..:-)

Nisa Greennnpanda berkata...

sy no 1, hehe..

Nuratikah Abd Rahim berkata...

yey, no cantik, 35, hikhik

intan akma berkata...

nama saya yg last...ekeke...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/