KELAS MENJAHIT

Ahad, 17 November 2013

Special Giveaway Handmade Bag ct N honey

Special Giveaway ini diadakan adalah sempena dengan kelahiran laman web pertama saya Handmade Bag ct N honey. Kenapa ia nya special? Ini kerana saya rasa amat berbangga kerana dapat membuat laman web ini sendiri walaupun saya bukan lah pandai sangat....

Diharapkan dengan Special Giveaway ini saya akan dapat memperbaiki lagi kekurangan laman web itu dengan mendapatkan komen-komen yang ikhlas dari anda semua

 .
Syarat Utama
1.Sila buat satu entry bertajuk Special Giveaway Handmade Bag ct N honey.

2.Pastikan copy & paste syarat utama dan link gambar ke entry Special Giveaway Handmade Bag ct H honey ini.

3.Pergi ke laman web Handmade Bag ct N honey, jawab soalan dibawah dan hantar melalui 'CONTACT US' di laman web tersebut.

4.Soalannya
a) First Impression (pandangan pertama mengenai laman web Handmade Bag ct N honey)
b)Jika ada ingin membeli product Handmade Bag ct N honey adalah prosesnya senang dan faham caranya
c)Beri komen seikhlas hati untuk membaiki lagi kekurangan laman web ini.

5.Tinggalkan link entry yang telah dibuat dibahagian komen dibawah juga berikan alamat email anda.

Memandangkan ini adalah Special Giveaway Handmade Bag ct N honey hadiahnya mestilah special. Hadiahnya ialah seorang pemenang boleh memilih mana-mana product yang dijual dilaman web Handmade Bag ct N honey yang berharga rm20-rm70.

Special Giveaway Handmade Bag ct N honey ini  berlangsung dari 18-20 Nov 2013.

Bagi anda yang join Special Giveaway Handmade ct N honey ini diucapkan terima kasih dan diharapkan anda adalah salah seorang pemenang bertuah itu.



15 ulasan:

Nadratul Syazwana berkata...

http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/11/special-giveaway-handmade-bag-ct-n-honey.html

ct N honey berkata...

@Nadratul Syazwana boleh tinggalkan alamat email sekali

Hasnah berkata...

http://cthoney.blogspot.com/2013/11/special-giveaway-handmade-bag-ct-n-honey.html
Blog yg Sangat somel.dan mudah utk bershoping..
queen_hasnah71@yahoo.com

ct N honey berkata...

@Hasnahboleh tak baca semula syarat2nya.bukan jawab soalan disini tapi kena pergi ke web yg dilink diatas.

asyifa mustaffa berkata...

Nak join....tp nnti mlm skit kut....

Farzana Iwani berkata...

http://sitifarzanaiwani.blogspot.com/2013/11/special-giveaway-handmade-bag-ct-n-honey.html

Nanie Khairani berkata...

http://naniekhairani.blogspot.com/2013/11/special-giveaway-handmade-bag-ct-n-honey.html
naniekhairani@gmail.com

Saya dah jawab soalan di websit bahagian contact us, lepas tekan submit terus hilang gitu je.. Suspen je ;)

ct N honey berkata...

@Farzana Iwanitinggalkan alamat email

ct N honey berkata...

@Nanie Khairaniterima kasih sbb join,saya dah dpt email

Farzana Iwani berkata...

http://sitifarzanaiwani.blogspot.com/2013/11/special-giveaway-handmade-bag-ct-n-honey.html
farzanaiwani@gmail.com
Tq...

Nadratul Syazwana berkata...

Lupa tinggalkan email : wana.pelangi@yahoo.com

SueZ berkata...

http://suezdairy.blogspot.com/2013/11/special-giveaway-handmade-bag-ct-n-honey.html


dah ct honey saying..


harap2 menang beg specialll dari ct...

email : sueria_ni@yahoo.com

ساريده سنين berkata...

Assalamualaikum,

Salam kenal, sama berminat dgn craft ni.. akak dh follow.. senang2 dtglah ke teratak akak..

Syuri Studio berkata...

salam perkenalan

StoreAndroidku berkata...

come here carrying android full version games FREE Download

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/